JakeCherry97 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 (edited) W moim Redmi 5 Plus 64/4 zdarza się, że telefon bez wyraźnej przyczyny zawiesza się na kilka sekund i nie reaguje na przyciski, najczęściej przy otwartym YouTube. Aktualizacja 9.5 nie pomogła, ewentualnie zdarza się to rzadziej. Jest to dla mnie niedopuszczalne, gdyż takie zawieszenia są na poziomie telefonów typowo biedronkowych po 500 zł lub mniej, ale już nie za nieco ponad 1k. Edited April 3, 2018 by JakeCherry97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfate Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 U mnie takie lagi nie występują. Może format? PS: Trochę przesadziłeś z ceną, raczej 800 zł nie ponad 1000.Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavco1 Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Prawdopodobnie przywrócenie danych fabrycznych powinno pomócWysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bayerman Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Kolega, na takie rzeczy głównie wpływ ma ROM, dlatego warto zaznaczyć jakiego się używa. Na MIUI POLSKA żadnych tego typu problemów nie zauważyłem, oczyścicie w aktualnej wersji... :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts