adiz47 Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Dzisiaj wlasnie pad mi wejscie micro usb telefon sie nie laduje na zadnej ladowarce (ladowarka jest luzno wypada) czy jezeli kupie to i zrobie to samemu czyli wydam +/- 20zl powinno byc wszystko w porzadku i czy bedzie to trudne? http://allegro.pl/tasma-gniazdo-micro-usb-mikrofon-xiaomi-mi4-m4-i6855399466.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingo1 Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 miałem podobny problem, weż igłę lub jakąś cienką spinkę i wydłub cały kurz który siedzi w gnieździe ładowania telefonu. Mi pomogło i to było winne, bo tam są 4 piny w środku i były po prostu zablokowane przez kurz i dlatego nie działało gniazdo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adiz47 Posted April 1, 2018 Author Share Posted April 1, 2018 Gdy odchyliłem to w srodku nagle zaczelo się ładować ale coś czuje ze to wejscie USB jest na wykończeniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts