JakeCherry97 Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 (edited) Dostałem dzisiaj update to 9.5 po czym zauważyłem że zniknęły motywy z ekranu głównego, a z innego launchera gdy otwieram, to wyskakuje że Motywy nie są obsługiwane w mojej lokalizacji. Ratunku! No przecież personalizacja to jeden z głównych powodów dla których kupiłem Redmi 5 Plus Edited March 27, 2018 by JakeCherry97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Zmień region na jakiś spoza UE i będzie działać. Tymczasowo u nas jest to niedostępne - kochana Unia https://miuipolska.pl/aplikacja-motywy-i-wiadomosci-w-chmurze-znikna-z-miui/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakeCherry97 Posted March 27, 2018 Author Share Posted March 27, 2018 (edited) Xiaomi właśnie pokazało środkowy palec w stronę kraju gdzie te telefony biją rekordy popularności. Mam nadzieję że pójdą po rozum do głowy. Xiaomi, co ty k***a odp*******sz? Edited March 27, 2018 by JakeCherry97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts