hinskifan Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Chciałem zaszyfrować mojego mi6, ale opcja szyfrowania jest szarawa i nic nie mogę z nią zrobić. Czyżby soft xiaomi blokował taką opcję ? Wersja MIUI Global 9.2 | Stabilna 9.2.3.0 (OCAMIEK) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orte Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Naucz się czytać. Jest szara i napisane jest co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hinskifan Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 No tak, ale nie przypominam sobie, bym szyfrował telefon hasłem. Przy takiej operacji wpisywany jest 4-znakowy PIN czy normalne hasło ze wszystkimi dostępnymi znakami ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orte Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Telefon raczej szyfruje się sam po 1 uruchomieniu, bez PIN-u. Ja też nic nie robiłem, a mam zaszyfrowany, co bardzo mnie cieszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts