augustp Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Posiadam Mi5, konto Xiaomi, zainstalowany MIUI Polska, ale teraz planuję dokupić Mi6. Czy o odblokowanie bootloadera mogę ubiegać się z posiadanego konta xiaomi, czy muszę rejestrować nowe? Dodam, że nr telefonu pozostanie ten sam. Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Możesz z obecnego, jak już odblokowywales na tym to pewnie masz zgodę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Zapewne masz zgodę. Będziesz musiał tylko odczekać "ustawowe" 72h Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts