EmPe Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Witam Pany i Panie Mam taki banalny problem przy słuchaniu radia internetowego, że co jakiś czas tracę sygnał, gdy wezmę telefon do ręki i odblokuję odciskiem po chwili sygnał wraca. Coś, gdzieś w ustawieniach mam ustawione, że telefon po kilku minutach braku aktywności po prostu rozłącza transfer danych, a za cholerę nie mogę tego znalezć wyłączyć...Pomożecie??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrekj66 Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Ja czesto w rqacy w UK slucham sobie rmf na apce i nigdy nic nie przerywa Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmPe Posted March 16, 2018 Author Share Posted March 16, 2018 3 minuty temu, piotrekj66 napisał: slucham sobie rmf na apce i nigdy nic nie przerywa Cieszę się :)...mnie chodzi o pomoc gdzie jest funkcja wyłączająca przesył danych po uśpieniu telefonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
albagino Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Cieszę się ...mnie chodzi o pomoc gdzie jest funkcja wyłączająca przesył danych po uśpieniu telefonu Spróbuj tu: Ustawienia zaawansowane wifi, wifi włączone w trybie uśpienia. U mnie działa Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmPe Posted March 16, 2018 Author Share Posted March 16, 2018 3 minuty temu, albagino napisał: wifi włączone w trybie uśpienia. U mnie działa Ale tu nie chodzi o wifi tylko o dane pakietowe, coś jest gdzieś ustawione, że telefon po uśpieniu, po kilku minutach wyłącza przesył danych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrekj66 Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 hmm moze masz aktywne oszczedzaie bateri? z automatu zalacza sie ponizej 60% naladowania i usypia apki dzialajace w tle Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmPe Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 Właśnie sprawdziłem i nie, nie jest aktywne...Ale może to dobry trop, są tam różne opcje. Sprawdzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts