ksywa Posted September 21, 2015 Share Posted September 21, 2015 To jak już dojdzie to daj znać która wersja przyszła bo może tam zamówię Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addamas Posted September 21, 2015 Share Posted September 21, 2015 Mały offtop : gdyby komuś naderwało się to gumowe okrągłe coś w opasce, to bez problemu da się to skleić zwykłą kropelką / super glue. Więc nie zawsze opaska jest do śmieci. Planuje Xiaomi wypuścić może Mi Band 2 z amoled ? Jakieś spekulacje, wieści? O wersji z pulsometrem już słyszałem i tej "upośledzonej" wersji o której tutaj już od dawna debatujecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted September 21, 2015 Share Posted September 21, 2015 Nic nie wiadomo na temat kolejnej wersji Mi Band Mi4 / sMIUI / Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
schron Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 Na kropelce długo nie pojedziesz .. choć zawsze to daje czas na zamówienie kolejnej opaski ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addamas Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 (edited) Ostatecznie z pomocą przyszła taśma izolacyjna czarna. To ciągle prowizorka ale będzie się trzymać na pewno dłużej od kropelki. Adam Słodowy zapewne wymyśliłby jeszcze inne rozwiązanie Niedługo będę to spawał chyba Edited September 23, 2015 by Addamas Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiges Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Ja mam Mi Banda z białymi diodami i o ile kroki czy bieganie liczy całkiem dobrze, to nie monitoruje snu. W opcjach odpowiedni przełącznik jest włączony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastovi Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 (edited) W opisie na gearbest jest mowa o Mi Bandzie 41 mAh oraz kolorowymi diodami, natomiast dzisiaj otrzymałem wersję 45 mAh i białymi diodami ;/ Zamawiałem 9 września. Edited September 23, 2015 by nastovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtkson Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 A macie włączone powiadomienia aplikacji? Ja już nie wiem czemu mi np jak dostane maila na gmail nie wibruje opaska. A mam zaznaczona ta aplikacje. Ktoś wie co może być przyczyną? Gmail mam z klodka czyli działa w tle. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullsblood Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 A macie włączone powiadomienia aplikacji? Ja już nie wiem czemu mi np jak dostane maila na gmail nie wibruje opaska. A mam zaznaczona ta aplikacje. Ktoś wie co może być przyczyną? Gmail mam z klodka czyli działa w tle. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Kup sobie mi band tools z play storę. Powiadomienia będą hulac. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtkson Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Kup sobie mi band tools z play storę. Powiadomienia będą hulac. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Jest Polska wersja ? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullsblood Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Jest Polska wersja ? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Da Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtkson Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 (edited) Da Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Nadal coś nie tak hmm Dobra jakoś skonfigurowalem mi tools jest ok. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Edited September 23, 2015 by Wojtkson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymii Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Dostałem swojego MiBanda, ale mam kolejny problem. Nie mogę z nim się połączyć.. Mam Lenovo s650 i miui v7. Próbowałem różnych wersji aplikacji, usuwałem dane i nic. Nie wykrywa go. Co zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.M Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 bo może to DayDAy band. Wygląda tak samo ale jest klonem MIband. albo się rozładowała Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Na Banggood jest promocja, 14,99 tylko wersja z białym LED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtkson Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Jak wam działa odblokowanie przez bluetooth z mibandem? Mi czasem dlugo łapie.. chyba że dotkne,albo zbliżę telefon do mibanda to sie szybciej paruje i odblokowuje. Mam Redmi note 2 prime. Jak to działa u was? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 (edited) U mnie też czasami się lekko spóźnia odblokowanie przez BT. Ale nie jest to częste. I bardzo rzadko(ale też się zdarza) mam błąd synchronizacji klucza, wtedy musze opaskę od nowa sparować z funkcją odblokowanie przez BT. Ale na v7 jest lepiej, bo przy v6 miałem minimalnie więcej takich przypadków. Mi4 / sMIUI / Tapatalk Edited September 25, 2015 by kulig007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtkson Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 U mnie też czasami się lekko spóźnia odblokowanie przez BT. Ale nie jest to częste. I bardzo rzadko(ale też się zdarza) mam błąd synchronizacji klucza, wtedy musze opaskę od nowa sparować z funkcją odblokowanie przez BT. Ale na v7 jest lepiej, bo przy v6 miałem minimalnie więcej takich przypadków. Mi4 / sMIUI / Tapatalk Weź np oddal telefon,a później mając co w ręce prawej jeśli na lewej masz opaske spróbuj odblokować bt i zobacz ile to zajmuje. U mnie czasami szybko czasem albo nawet dość często ok 10sek nim złapie. Co innego gdy telefon jest bardzo blisko mibanda.wtedy od razu. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Teraz sprawdziłem 3x. Za każdym razem telefon odblokowany w sekundę. Mi4 / sMIUI / Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtkson Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Widzę że masz mi4 to może coś z moim rn2 jest nie tak. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addamas Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 (edited) Ja też w celu szybszego odblokowania trzymam opaskę na dominującej prawej ręce która trzymam telefon. Różnica jest znacząca. Ba, gdy pastylka jest na wewnętrznej stronie ręki to odblokowanie jest szybciej od tego gdy jest na zewnętrznej. Edited September 25, 2015 by Addamas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Nie korzystam co prawda z MIUI, ale u mnie odblokowywanie działa od strzala funkcja smart lock na androidzie 5.1.1 Wysłane z mojego NX507J przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
markus70 Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Dostałem swojego MiBanda, ale mam kolejny problem. Nie mogę z nim się połączyć.. Mam Lenovo s650 i miui v7. Próbowałem różnych wersji aplikacji, usuwałem dane i nic. Nie wykrywa go. Co zrobić? MiBand wymaga Bluetooth 4.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 I jaki z tego wniosek skoro z S650 działa? Lenovo S650 Miui v7 5.9.17 PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
markus70 Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 @up A co to za pytanie? Jeśli u ciebie działa, to pomóż człowiekowi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 A słyszałeś o prywatnych wiadomościach? Lenovo S650 Miui v7 5.9.17 PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
markus70 Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 @up Chyba lepiej, żeby dla wszystkich zostało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerwowy Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 MiBand zaczyna liczyć sen wtedy kiedy śpisz. Czasami pracuję na nocną zmianę i kładę się spać około 7 rano - wszystko ładnie wyłapuje. Mam opaskę od 4 miesięcy i nigdy się ze snem nie pomyliła. A czy zmieniłeś coś w ustawieniach? bo u mnie nie łapie snu jeżeli śpię rano czy w ciągu dnia. W nocy monitoruje praktycznie co do minuty. mi3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur26 Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 Nic nie zmieniałem. Po prostu zainstalowałem wersję z tego forum Mi_Fit_1.4.113_1015_PL . Program zaktualizował opaskę do firmware 1.0.9,27 poustawiałem powiadomienia i do ustawień od początku się nie dotykam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtkson Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Jaka jest najnowsza wersja mifit? Ja mam 5.15.8.2. Aplikacje miałem już po zainstalowaniu miuipolska. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uri0550 Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 (edited) Jaka jest najnowsza wersja mifit? Ja mam 5.15.8.2. Aplikacje miałem już po zainstalowaniu miuipolska.Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu TapatalkaNajnowsza aplikacja mifit to 1.6.352Najnowszy firmware do opaski (z kolorowymi diodami) to 1.0.10.14Najnowszy firmware do opaski (z białymi diodami) to nie mam pojęcia Edited September 27, 2015 by Uri0550 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korc Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 Firmware 5.15.8.21 jeśli chodzi o opaskę z białymi diodami. Mi 4W / Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtkson Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 A jak można aktualizować mifit ? Mialem go juz z miuipolska wgrany wiec nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Ja będzie aktualizacja to się sama wgra razem z nowszym romem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadi Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Ma ktoś namiar na sprzedawcę, który wysyła Mibanda z kolorowymi diodami w rozsądnej cenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts