ohara Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Mam problem z konfiguracją poczty onet,próbowałem różnych opcji i w żadnej nie można połączyć się,ma może ktoś działającą konfigurację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wanarek Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 (edited) 44 minuty temu, ohara napisał: Mam problem z konfiguracją poczty onet,próbowałem różnych opcji i w żadnej nie można połączyć się,ma może ktoś działającą konfigurację. Wpisz pełny adres e-mail jako login. Użyj IMAP i włącz SMTP w preferencjach maila na stronie poczty onetu. Sprawdziłem i działa. Edited March 12, 2018 by wanarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohara Posted March 12, 2018 Author Share Posted March 12, 2018 (edited) U mnie to nie działa, nie wiem co jest grane. Ok, weszło. Edited March 12, 2018 by ohara aktualizacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
wanarek Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 5 minut temu, ohara napisał: U mnie to nie działa, nie wiem co jest grane. U mnie taki błąd był jak login nie był pełnym adresem (razem z @onet.pl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts