rafal20092 Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Dzień dobry wszystkim. Mam pytanie, czy ktoś z was tak miał z Mi A1, że w momencie gdy jest wykorzystana pamieć 11 gb z 64 gb to wywala mi komunikaty, że nie może zaktualizować aplikacji bo nie ma miejsca oraz nie mogę pobrać nowych aplikacji z tego samego powodu. A gdy chce usunąć zdjęcia to jest komunikat, że nie można usunąć. Nawet przez menedżera urządzenia nie można. Screen shota też nie mogę zrobić bo nie ma miejsca na zapisanie go na telefonie a zajęte jest tylko 11 gb z 64 plus jest karta 16 gb w środku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moreee Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 A domyślna pamięć jaka jest ? Wbudowana czy karta? Bo może być że jak masz kartę 16GB to ona może mieć "netto" koło 11gb własnie stąd masz brak pamięci. Ja korzystam z wbudowanej pamięci 23.32/64GB zajęte. Żadnych problemów. Wyjmij kartę i spróbuj coś zapisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawllo Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 @rafal20092Problem został rozwiązany? Bo przyszło mi do głowy że może kosz w galerii jest zapchany a tam pliki chyba 60dni leżą. Może wystarczy go opróżnić i zwolni się miejsce ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts