hqpl Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 (edited) Nazwa przedmiotu: Mi5, wersja 4GB/128GB ceramicznaOpis: Telefon zamówiony na iBuyGou. W polsce wylądował 06.07.2016. Telefon w stanie dobrym. Najczęściej był ładowany kablem od kompa, bateria jest w stanie dobrym, chociaż zdarzało się ładować fast chargem jak zapomniałem wieczorem podładować. Telefon od samego początku miał założone szkła hartowane. Teraz od 2 tygodni niestety jest bez żadnej folii ochronnej czy szkła hartowanego i pojawiły się w tym czasie małe ryski na ekranie. Telefon niestety raz upadł i po wyjęciu z silikonowego case widać małe otarcie na aluminiowej ramce - mogę podesłać zdjęcie gdzie dokładnie widać stan telefonu. Nie jest to bardzo mocno widoczne ale wolę by stan techniczny był z góry znany przez potencjalnego kupującego. Wysyłam wszystko w oryginalnym zestawie. Do zestawu mogę dorzucić słuchawki Mi Piston, albo Mi Band2, zależnie od zaproponowanej ceny. Na propozycje poniżej 600zł nie będę odpisywał. Cena: Czekam na propozycjeAukcja allegro/olx: jeszcze nieKontakt: PMZdjęcia: Będą dodane niedługo [Zgodnie z regulaminem wymagane są zdjęcia i cena - obie te informacje dodam jak zrobię dobrej jakości zdjęcia i dostanę pierwsze oferty] Edited March 10, 2018 by hqpl dodano templatkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu zgodnie ze wzorem, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Twój wątek został przeniesiony do archiwum, ponieważ nie spełnia zasad regulaminu działu giełda. Zapoznaj się również z zasadami uzupełniania wątków w dziale giełda. Kolejne błędne tematy karane będą ostrzeżeniem punktowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts