dreamtheater Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 cześć wszystkim, dzisiaj dostałem info o aktualizacji V9.2.13.0.NEGMIFA dostał już ktoś z Was może taką? aktualizować czy nie? mam redmi 5 plus 4/64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavco1 Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 cześć wszystkim, dzisiaj dostałem info o aktualizacji V9.2.13.0.NEGMIFA dostał już ktoś z Was może taką? aktualizować czy nie? mam redmi 5 plus 4/64Global? Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamtheater Posted March 9, 2018 Author Share Posted March 9, 2018 tak, kupiony w Xkom Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikowski Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 tak, kupiony w XkomDzisiaj też dostałem telefon (5 plus 4/64) i na dzień dobry wyskoczyła aktualizacja 9.2.13. Telefon wersja global kupiony w Polsce.Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka cześć wszystkim, dzisiaj dostałem info o aktualizacji V9.2.13.0.NEGMIFA dostał już ktoś z Was może taką? aktualizować czy nie? mam redmi 5 plus 4/64U mnie miała 1,5 GB Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamtheater Posted March 9, 2018 Author Share Posted March 9, 2018 (edited) 17 minut temu, adikowski napisał: Dzisiaj też dostałem telefon (5 plus 4/64) i na dzień dobry wyskoczyła aktualizacja 9.2.13. Telefon wersja global kupiony w Polsce. Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka U mnie miała 1,5 GB Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka u mnie waży 68 mb, więc nie wiem dlaczego Twoja ma 1.5 gb Edited March 9, 2018 by dreamtheater Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavco1 Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 u mnie waży 68 mb, więc nie wiem dlaczego Twoja ma 1.5 gbPewnie dlatego że aktualizacja poszła z niższej wersji i pobrało cały ROM, a Ty pewnie miałeś 9.2.6.0.Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikowski Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Tylko jak dostałem telefon to nie było tam 9.2.6 tylko jakiś wcześniej ROM i obstawiam że przy okazji aktualizacji 9.2.13 zaciągnęło mi też tamten stąd ta wielkość Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamtheater Posted March 9, 2018 Author Share Posted March 9, 2018 1 godzinę temu, adikowski napisał: Tylko jak dostałem telefon to nie było tam 9.2.6 tylko jakiś wcześniej ROM i obstawiam że przy okazji aktualizacji 9.2.13 zaciągnęło mi też tamten stąd ta wielkość Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka a jakieś zmiany zauważyłeś po aktualizacji? bo nie wiem czy instalować jak to się okaże że to jakaś beta i chińczyki coś skopali to nie chciałbym być królikiem doświadczalnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikowski Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 a jakieś zmiany zauważyłeś po aktualizacji? bo nie wiem czy instalować jak to się okaże że to jakaś beta i chińczyki coś skopali to nie chciałbym być królikiem doświadczalnymTo jest mój pierwszy kontakt z xiaomi więc ciężko żebym wiedział jak było wcześniej. Telefon mam od kilku godzin po przesiadce z Meizu i póki co nic się z telefonem nie dzieje. W informacji o telefonie jest napisane : MIUI GLOBAL 9.2 / STABILNA 9.2.13.0 (NEGMIFA)Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamtheater Posted March 9, 2018 Author Share Posted March 9, 2018 co prawda w opisie jest że naprawili jakieś bugi i coś o stabilności systemu więc chyba nic poważnego, dobra instaluję i zobaczymy. dam znać czy coś zauważalnego się zmieniło Link to comment Share on other sites More sharing options...
fudiasz Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Poprawki bezpieczeństwa z lutego są zawarte w tej aktualizacji. Ja również dostałem aktualizację (3/32) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamtheater Posted March 9, 2018 Author Share Posted March 9, 2018 instalacja zakończona. na szybko to zauważyłem że są nowsze poprawki bezpieczeństwa. wcześniej były z listopada 2017 a teraz są z 01.02.2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts