Jump to content

aktualizacja V9.2.13.0.NEGMIFA

dreamtheater

Recommended Posts

cześć wszystkim, dzisiaj dostałem info o aktualizacji V9.2.13.0.NEGMIFA
dostał już ktoś z Was może taką? aktualizować czy nie?
mam redmi 5 plus 4/64
Screenshot_2018-03-09-17-42-31-133_com.android.updater.thumb.png.6d5003820a86fd88d14ea43ececaca83.png
Global?

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

tak, kupiony w Xkom
Dzisiaj też dostałem telefon (5 plus 4/64) i na dzień dobry wyskoczyła aktualizacja 9.2.13. Telefon wersja global kupiony w Polsce.

Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka

cześć wszystkim, dzisiaj dostałem info o aktualizacji V9.2.13.0.NEGMIFA
dostał już ktoś z Was może taką? aktualizować czy nie?
mam redmi 5 plus 4/64
Screenshot_2018-03-09-17-42-31-133_com.android.updater.thumb.png.6d5003820a86fd88d14ea43ececaca83.png
U mnie miała 1,5 GB

17 minut temu, adikowski napisał:

Dzisiaj też dostałem telefon (5 plus 4/64) i na dzień dobry wyskoczyła aktualizacja 9.2.13. Telefon wersja global kupiony w Polsce.

U mnie miała 1,5 GB emoji848.png

u mnie waży 68 mb, więc nie wiem dlaczego Twoja ma 1.5 gb

Edited by dreamtheater

u mnie waży 68 mb, więc nie wiem dlaczego Twoja ma 1.5 gb
Pewnie dlatego że aktualizacja poszła z niższej wersji i pobrało cały ROM, a Ty pewnie miałeś 9.2.6.0.

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Tylko jak dostałem telefon to nie było tam 9.2.6 tylko jakiś wcześniej ROM i obstawiam że przy okazji aktualizacji 9.2.13 zaciągnęło mi też tamten stąd ta wielkość

1 godzinę temu, adikowski napisał:

Tylko jak dostałem telefon to nie było tam 9.2.6 tylko jakiś wcześniej ROM i obstawiam że przy okazji aktualizacji 9.2.13 zaciągnęło mi też tamten stąd ta wielkość emoji52.png

a jakieś zmiany zauważyłeś po aktualizacji? bo nie wiem czy instalować jak to się okaże że to jakaś beta i chińczyki coś skopali to nie chciałbym być królikiem doświadczalnym

a jakieś zmiany zauważyłeś po aktualizacji? bo nie wiem czy instalować jak to się okaże że to jakaś beta i chińczyki coś skopali to nie chciałbym być królikiem doświadczalnym
To jest mój pierwszy kontakt z xiaomi więc ciężko żebym wiedział jak było wcześniej. Telefon mam od kilku godzin po przesiadce z Meizu i póki co nic się z telefonem nie dzieje. W informacji o telefonie jest napisane : MIUI GLOBAL 9.2 / STABILNA 9.2.13.0 (NEGMIFA)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...