believer Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Nie umiem zmienić tytułu tematu, który założyłem wcześniej, to ujmę to w inny sposób: gdzie znajduje się folder z wbudowanymi tapetami w Redmi 4a w Miui 8 i w Miui 9? Chodzi mi gdzie znajdują się te tapety jak się podłączy telefon do komputera?, bo szukałem i nie znalazłem. Po zaktualizowaniu do 9 zniknęły mi tapety, które miałem w 8, mam jeszcze jeden telefon z 8 i bym podłączył do kompa i skopiował do drugiego tego z 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wanarek Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 (edited) 1 godzinę temu, believer napisał: Nie umiem zmienić tytułu tematu, który założyłem wcześniej, to ujmę to w inny sposób: gdzie znajduje się folder z wbudowanymi tapetami w Redmi 4a w Miui 8 i w Miui 9? Chodzi mi gdzie znajdują się te tapety jak się podłączy telefon do komputera?, bo szukałem i nie znalazłem. Po zaktualizowaniu do 9 zniknęły mi tapety, które miałem w 8, mam jeszcze jeden telefon z 8 i bym podłączył do kompa i skopiował do drugiego tego z 9. root/system/media Edited March 6, 2018 by wanarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
believer Posted March 6, 2018 Author Share Posted March 6, 2018 dzięki za odp, ale ja mam telefon nie zrootowany, tylko taki dosyć świeży ze sklepu/na gwarancji i jak podłączę do komputera to tego root/system/media nie widać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wanarek Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 (edited) Ano nie widać. Musisz mieć roota, albo chociaż odblokowany bootloader. Tapety są na partycji systemowej. Ale wszystko jest w google. Przecież jak wpiszesz "MIUI8 wallpapers" to dostaniesz milion linków. Edited March 6, 2018 by wanarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
believer Posted March 6, 2018 Author Share Posted March 6, 2018 Ok poszukam, ale tak naprawdę to mi chodziło o te animowane tapetki i to są chyba androidowe, a nie miui, tam były black whole, dymki i coś tam jeszcze, w miui 9 nie ma żadnej animowanej tapety, ściągnąłem ze sklepiku różne, ale mają duzo reklam, różnie działają , niektóre sie wyłączają, a tamte działały, dymki miałem ustawione na pulpicie. znalazłem to https://play.google.com/store/apps/details?id=org.cklabs.lwp.bubbles&hl=pl spróbuję w domu po pracy, bo wpisywałem dymki a to CKLabs Bubbles LWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
believer Posted March 7, 2018 Author Share Posted March 7, 2018 Zainstalowałem i nie działa, nie robi skrótu na pulpicie do uruchomienia, jak też ktoś napisał w komentarzu, ustawiłem auto start aplikacji i się nie uruchamia, jak odpalić tapetę jak nie ma skrótu uruchamiającego? w animowanych tapetach jej nie ma, a niby pokazuje, ze zainstalowana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts