gordonn 16 Posted March 1, 2018 Report Share Posted March 1, 2018 Witam.Wczoraj sprzedałem mojego Redmi Note 3 Pro i szukam godnego następcy.Za 700zl mogę kupić białego Mi5 3gb/32gb.Stan igła,używany 7 m-cy.Ciekawy jestem jak ta porcelana z tyłu.Czy po upadku w etui lub przecięciu w kiermanie nie pęknie? Jakie są ogólnie wady i zalety tego telefonu.Głównie wady mnie interesują. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
arek_r1 10 Posted March 1, 2018 Report Share Posted March 1, 2018 Mi5 nadal jest dobrym telefonem, w tej cenie znajdziesz wersję 64GB, 32 to na moje oko za mało, pamiętaj że tu nie ma opcji na kartę pamięci. Minusy to słaba bateria przy normalnym użytkowaniu 1 dzień (chodzi mi o normalne użytkowanie nie samo dzwonienie czy sms-ik raz na dzień) Do redmi mu daleko, oj daleko, za to jego waga to coś pięknego. Kolejny minus w porównaniu do redmi 4 to czytnik linii papilarnych na "mikro" przycisku z przodu, wciąż nie mogę się do niego przekonać. W silikonowym etui z rantem amortyzującym upadki daje radę, nie raz mi upadł i żyje nadal, mimo testu Jerrego na łamanie telefonu mi5 daje radę. No to tyle, problem częstego ładowania załatwiłem bezprzewodowym ładowaniem z dalekiego wschodu Link to post Share on other sites
Pietr 76 Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 Wersja 32 i 64GB nie mają porcelany. Tylko szkło hartowane. Link to post Share on other sites
mrosi 1,343 Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts