geforc Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Witam, Panowie chcę kupić sobie lampkę Xiaomi Bedside ale widzę że są dwa modele, jeden ma tą podstawę srebrną a drugi jakby złotą, nigdzie nie ma informacji czym się różnią i która lepsza. NAtomiast druga kwestia to jasność, bardziej do użytkowników którzy mają to na biurku, przy maksymalnej jasności można przy tym czytać? czy zbyt ciemne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phil_ips Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Srebrna sterowanie bluetooth. Złota WiFi + posiada funkcję gateway dla urządzeń bluetooth. Co do jasności to prz maksymalnej jasności będzie Cię oślepiać. Wysłane z mojego ZTE A2017G przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geforc Posted February 28, 2018 Author Share Posted February 28, 2018 Już zamówiona, jak przyjdzie z Czech (bo dobra cena) to napiszę krótkie wrażenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgdgdr Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Mam kamerę która posiada gateway i lampkę srebrna bez wifi. Kamera nie wykrywa lampki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Dnia 28.02.2018 o 17:25, geforc napisał: Witam, Panowie chcę kupić sobie lampkę Xiaomi Bedside ale widzę że są dwa modele, jeden ma tą podstawę srebrną a drugi jakby złotą, nigdzie nie ma informacji czym się różnią i która lepsza. NAtomiast druga kwestia to jasność, bardziej do użytkowników którzy mają to na biurku, przy maksymalnej jasności można przy tym czytać? czy zbyt ciemne? Zdecydowanie bierz złotą, wersje z Wi-Fi. Powiązanie z czujnikami ruchu, innymi urządzeniami robi robotę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts