WebPasti Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Hej Od roku użytkuję Mi4c i wydaje mi się, że najwyższy czas przerzucić się na coś lepszego. Jaki smartfon Xiaomi jest aktualnie najlepszy? Dodam, że cena nie ma znaczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drk001 Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Bierz MI6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PurpleHaze Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 6 godzin temu, WebPasti napisał: Hej Od roku użytkuję Mi4c i wydaje mi się, że najwyższy czas przerzucić się na coś lepszego. Jaki smartfon Xiaomi jest aktualnie najlepszy? Dodam, że cena nie ma znaczenia. Tylko czemu ten temat w dziale recenzje? Jak jest odpowiedni do tego zalozony "co kupic?". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts