allbertcik Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 Witam, mam taki problem, że jak próbuję zadzwonić do kogokolwiek to tak jakby zmienia mi się numer, co widać na zdjęciach, w kontaktach numer jest dobry, a po wybraniu numeru nagle zamienia się w jakiś kilkunasto cyfrowy ciąg liczb, pierwsze pokazuje się +48 mój numer, numer osoby do której dzwonię i coś jeszcze dalej. Próbowałem też dzwonić przez "telefon", ręcznie wpisywałem numer, ale jest to samo, sam się zamienia na coś takiego co widać na zdjęciu. Proszę o pomoc, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brendol Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 (edited) Mam podobny problem proszę o odpowiedź Edited February 25, 2018 by Brendol Link to comment Share on other sites More sharing options...
preston2009 Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 Dopisywany ciąg jest taki sam. Wygląda jakby ktoś dla jaj wam wpisał inny kierunkowy Zerknijcie co macie w: Telefon > Ustawienia > Lokalizacja numeru > Kierunkowy kraju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
allbertcik Posted February 26, 2018 Author Share Posted February 26, 2018 Znalazłem tylko coś takiego jak region, faktycznie była ustawiona Francja, zmieniłem na Polski, zresetowalem telefon i nadal to samo, a nie mogłem znaleźć opcji kierunkowy kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
allbertcik Posted February 26, 2018 Author Share Posted February 26, 2018 Wtedy, trzeba cała pamięć telefonu zgrać? Czy da się to jakoś ominąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allbertcik Posted February 26, 2018 Author Share Posted February 26, 2018 Ustawienia > aplikacje systemowe > telefon > lokalizacja > kierunkowy kraju Tak jak mówił Preston tylko nie mogłem tego znaleźć, można zamknąć temat, dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
preston2009 Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Git Tak na przyszłość w ustawienia aplikacji MIUI wchodzi się także przez: Weście w aplikację i potem przytrzymanie przycisku menu (3 kreski) pod ekranem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts