ichris Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Witajcie, czy Android Auto działa na RN4x? Wersja Global ze Snapem. Próbowałem kilka apek z chomika ale za każdym razem, przy próbie uruchomienia pojawia się komunikat: "wygląda na to że usługi google play w tej chwili nie działa" Czy jest szansa, żeby na RN4x Android Auto zadziałało? Czy jest jakaś konkretna wersja apki pod architekturę procka w RN4x? Czy może być tak, że apka uruchomi się dopiero po podłączeniu smartfona kablem do systemu w samochodzie? MirrolLink nie ma szans zainstalować w RN4x?
piskor Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Nie próbuj jakichś połamanych wersji z chomika tylko z apkmirror https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ Co do reszty pytań nie mam odpowiedzi. Aplikacji nie używam, nie mam MIUI i nie korzystam z MirrorLink
ichris Posted February 25, 2018 Author Posted February 25, 2018 OK, odinstalowałem Auto Android, Odinstalowałem Google servieces, zainstalowałem Google servieces, zainstalowałem Auto Android i działa. Teraz tylko pozostaje mi kupić auto
Recommended Posts