ichris Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 Witajcie, czy Android Auto działa na RN4x? Wersja Global ze Snapem. Próbowałem kilka apek z chomika ale za każdym razem, przy próbie uruchomienia pojawia się komunikat: "wygląda na to że usługi google play w tej chwili nie działa" Czy jest szansa, żeby na RN4x Android Auto zadziałało? Czy jest jakaś konkretna wersja apki pod architekturę procka w RN4x? Czy może być tak, że apka uruchomi się dopiero po podłączeniu smartfona kablem do systemu w samochodzie? MirrolLink nie ma szans zainstalować w RN4x? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piskor Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 Nie próbuj jakichś połamanych wersji z chomika tylko z apkmirror https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ Co do reszty pytań nie mam odpowiedzi. Aplikacji nie używam, nie mam MIUI i nie korzystam z MirrorLink Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichris Posted February 25, 2018 Author Share Posted February 25, 2018 OK, odinstalowałem Auto Android, Odinstalowałem Google servieces, zainstalowałem Google servieces, zainstalowałem Auto Android i działa. Teraz tylko pozostaje mi kupić auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts