schnor25 Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Witam, zainstalowałem Textrę na RN4 (8.5.4.0) i mam z nią taki problem, że na ikonie (na pulpicie) nie pokazuje liczby otrzymanych wiadomości (w ogóle żadna liczba nie wyskakuje). Mam włączoną opcję pokazywania owej liczby, generalnie chyba wszystkie powiadomienia mam powłączane i dalej nic. Ktoś ma na to sposób? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 @schnor25 Jeżeli ustawiłeś w Ustawienia, Dodatkowe ustawienia, Prywatność, Dostęp do powiadomień i tam Textra ma dostęp do powiadomień, to chyba nic więcej nie można zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnor25 Posted February 23, 2018 Author Share Posted February 23, 2018 @FromWP Eh...głupio się przyznać, ale pomogło wyczyszczenie pamięci podręcznej apki. Pierdoła, w sumie nie pomyślałem o tym na początku. Tak czy inaczej, może się przyda potomnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts