prophet99 Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Panowie wie ktoś może jak wyłączyć Bluetooth w mi band 2? wygląda to na dziwnie ale nie mogę się doszukać tak podstawowej funkcji.. Z góry dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
mediana Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 W opasce nie ma takiej opcji, bo jak potem ją włączysz. M.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet99 Posted February 25, 2018 Author Share Posted February 25, 2018 np tak jak w tym garminie Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonzo_86 Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 np tak jak w tym garminie Ale Garmin ma panel dotykowy Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet99 Posted February 25, 2018 Author Share Posted February 25, 2018 a w mi band 2 nie można zrobić menu dla BT i np przy dłuższym potrzymaniu włączyć go i wyłączyć? noszenie tego na ręce cały czas z włączonym BT to nie jest zbyt rozsądne zwłaszcza ze xiaomi nie podaje SAR dla opasek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 (edited) 10 godzin temu, prophet99 napisał: zwłaszcza ze xiaomi nie podaje SAR dla opasek... A ktokolwiek podaje? To prawdopodobnie jest na granicy błędu pomiaru, dlatego podawanie tego dla MiBanda jest bez sensu. Nie można wyłączyć i nic z tym nie zrobisz. Strasznie drążysz temat, nawet drugi wątek założyłeś, a już w pierwszym wszystko ci wyjaśniłem. Edited February 26, 2018 by FromWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts