Kamil Kupiec Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Witam wszystkich. Prosiłbym o podzielenie się informacjami czy warto sformatować kartę pamięci jako pamięć wewnętrzna? Czy nie wpłynie to negatywnie na działanie roota, twrp? Obecnie używam nitrogenos 8.1. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
piskor Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Jeśli karta jest wolna to telefon zdecydowanie Ci spowolni. Zresztą każda karta będzie wolniejsza od pamięci wewnętrznej. Na root to nie wpłynie. Co do TWRP się nie wypowiem, bo nigdy tak nie formatowałem karty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted February 22, 2018 Author Share Posted February 22, 2018 Karta to micro sdhc ultra 32 GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piskor Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Cokolwiek by to było i tak telefon będzie działał wolniej Im wyższa klasa (Class) karty tym będzie lepiej. UHS-3 jest w tej chwili najszybsza. Chyba Ja mam UHS-1 ale nie wykorzystuję jej jako pamięci wewnętrznej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts