lg4xhd Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Witam. Chciałbym zmienić swojego poczciwego Note'a na coś nowszego. Znalazłem w dosyć dobrej cenie xiaomi note 2 4/64GB i 6/128GB Global. link: http://allegro.pl/xiaomi-mi-note-2-64gb-silver-nowy-polska-kurier-i7186710631.html link: http://allegro.pl/xiaomi-mi-note-2-128gb-nowy-polska-nowy-kurier-pl-i7140869879.html Czy ktoś już kupował u tego sprzedawcy, wszystko jest ok? Telefony są bez syf MIUI, oryginalne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Firma nie wystawia FV a powinna, telefon nie w wersji Global, bez CE pewnie z syfmiui, z ladowarka US/CN + przejsciowka...gwarancja jak przeczytales tylko 12 miesiecy a musi byc 24 + brak gwarancji na baterie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lg4xhd Posted February 17, 2018 Author Share Posted February 17, 2018 1 godzinę temu, IT4Geeks.Polska napisał: bez CE pewnie z syfmiui, w opisie maja tak napisane, cytat: " Sprzęt posiada deklarację CE i oznakowanie CE,instrukcję obsługi i oznakowanie CE " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 3 godziny temu, lg4xhd napisał: w opisie maja tak napisane, cytat: " Sprzęt posiada deklarację CE i oznakowanie CE,instrukcję obsługi i oznakowanie CE " Jak sprzet moze miec CE skoro daja ladowarke US/CN z adapterem oraz na zdjeciu jest wersja chinska ( swiadczy o tym folia z chinskimi literami ). Wersja 6/64 nie wystepuje w wersji Global w ogole, jedynie 6/128. A firma od dawna handluje i wprowadza w obrot nielegalnie towar bez CE, wersje CN Xiaomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lg4xhd Posted February 17, 2018 Author Share Posted February 17, 2018 (edited) na allegro prawie same pozytywy...hmm, dziwne. ale dzieki za ostrzezenie. Edited February 17, 2018 by lg4xhd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts