ramzi Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Problem jest z emotkami w wiadomościach sms , które są wysyłane z Redmi 3s Global stable 9.2.2.0 na mojego Mi5 xiaomi.eu 9.2.1.0 Nagle po aktualizacji w Redmi 3s z miui 8 do miui9 w momencie jak się wysle jakiekolwiek emotki to ja otrzymuje na mi5 puste smsy, ode mnie normalnie sie wysyłają. Miał ktoś podobny problem ?? i wie jak temu zaradzić ??? Da sie wogle te emotki jakoś "wymienić" ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Apka SMS -> przytrzymaj lewy przycisk funkcyjny -> na dole odznacz Używaj alfabetu GSM (bez polskich znaków) -> będzie działać... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzi Posted February 13, 2018 Author Share Posted February 13, 2018 O super , teraz działa , wielkie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts