Mariusz21_21 Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 (edited) Witam wszystkich. Dziś odpaliłem mojego 1S z MIUI ponieważ LineageOS zainstalowane dla zabawy nie przypadło mi do gustu wgrałem ponownie MIUI. Zacząłem od wgrania wersji armani_images_JHCCNBD23.0_4.3_340628b41f, nastąpiła aktualizacja do kolejnej wyższej, po pewnym dłuższym czasie wgrywania się i odpalenia - przywitał mnie komunikat o aktualizacji do V9 doznałem szoku. Zainstalowałem i mam V9. Jeszcze muszę się pomęczyć i pousuwać te chińskie aplikacje i będzie już 100% ok Edited May 13, 2018 by Mariusz21_21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Jaki jest sens używać w roku 2018 systemu z aktualizacjami bezpieczeństwa z roku 2016 ? W lineage miałeś aktualizacje zabezpieczeń na 5 stycznia 2018. Jak dla mnie to zamieniłeś siekierkę na kijek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz21_21 Posted February 8, 2018 Author Share Posted February 8, 2018 Ale ja tego telefonu nie używam, jest ze mną z sentymentu i do dłubania. Nie podszedł mi Lineage OS mimo że owszem jest tam już Android 7, także zmieniłem na MIUI i zaktualizowałem do MIUI V9 i dalej się nim bawię.. Mimo lat jest nadal żwawy ale to też zasługa nie obciążania go zbędnymi rzeczami.. Mój post potwierdza że nadal stare modele są po części wspierane przez Xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts