Zairo Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Witam, Model jak w temacie, zaznaczę, że to już czwarty w naszej rodzinie telefon marki Xiaomi i pierwszy, którym są takie problemy. Spośród usterek, które zauważyłem przy codziennym użytkowaniu, wymienię trzy największe: - samoistny reset telefonu, - niedziałająca lampa błyskowa i zarazem latarka, - niedziałający transfer danych (telefon pokazuje jakiś bardzo nieznaczny przesył, który uniemożliwia sprawne korzystanie z internetu. Wiem, że niekontrolowane resety sa opisywane na forum, niemniej nie spotkałem się z problemami dotyczącymi latarki, lampy błyskowej bądź przesyłu danych. Nie ukrywam, że odesłanie na gwarancję to dla mnie ostateczność. Z góry dziękuję za pomoc w rozwiązaniu tych problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamcza Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Jak nie mi flash do stable global z opcja clen all to serwis. A jak po mi flash dalej to samo to serwis. PS. Pomyliłeś działy albo ja pomyliłem w każdym razie ktoś z nas dał D... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts