Frumbar Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 (edited) Powiadomienia się u mnie zmieniły, można je teraz rozwijać i np. przy używaniu Chromecasta mam więcej opcji (przy zwiniętym powiadomieniu pauza + wyciszenie, przy rozwiniętym dochodzi stop i ustawienia) Ale mnie irytuje motyw, miałem jeden z domyślnych ale teraz wygląda jakby sobie nie radził z aplikacjami niektórymi, zostawia im białe tło zamiast przeźroczyste. Wiecie jak to poprawić? Zmiana motywu nie pomaga. Zauważyłem jeszcze że nie mam dostępu do codziennych tapet ekranu blokady... W wyszukiwarce mogę to znaleźć ale nie da się w tą opcję wejść. Trochę błędów ma ta wersja, jest szansa że wydadzą poprawki niedługo? Edited March 31, 2018 by Frumbar Link to comment Share on other sites More sharing options...
himek72 Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Po ostatniej aktualizacji do 9.5.6.0. zauważyłem dłuższy czas pracy na baterii, bo wcześniej to była tragedia. Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masmix Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Mam Mi Mix 2 od kilku dni. Nie zdążyłem się nawet nim nacieszyć. Wczoraj po założeniu konta google postanowiłem zaktualizować go (MIUI GLOBAL STABLE ROM V9.5.8.0.ODEMIFA). Aktualizacja z powiadomień w telefonie. Niestety po aktualizacji telefon nie włącza się. Czarny tło i logo MI. Co w tej sytuacji mogę zrobić? Niestety nie mam odblokowanego bootloadera Link to comment Share on other sites More sharing options...
loader77 Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 Masz bootloopa, spróbuj mi pc suite i xiaomitool, może to poprawi sytuację... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts