DyndaS Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 (edited) Witam, Posiadałem wcześniej Galaxy S3 i siedząc pod skosem na piętrze gdzie mam komputer jakość rozmów była super. Po zmianie na RN4 niestety w tym miejscu każdy narzeka, że mnie słabo słyszy i po zrobieniu metra w tył wszystko jest ok. Tak się zastanawiam czy mam jakąś wadliwą sztukę czy ten telefon tak ma. Edited February 3, 2018 by DyndaS
piskor Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Masz dalej tego S3? Sprawdź, czy i na nim przypadkiem nie pojawił się ten problem. To może być wina operatora. Wystarczy, że ruszono antenę nadajnika o milimetr i u Ciebie może się to tak objawiać.
DyndaS Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 Jeszcze mam do niego dostęp, bo oddałem komuś innemu w rodzinie telefon.
mhulboj Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Cześć, Mój syn ma ten sam problem. Wszyscy mamy abonament rodzinny w Play i jak dzwoni ze swojego pokoju to po drugiej stronie słychać tylko bełkot i przerywane słowa i musi pójść do kuchni żeby go było w miarę normalnie słychać. Natomiast ja (Galaxy Note 3) i żona (Lenovo Phab Plus) nie mamy żadnego problemu aby z tego samego pokoju połączyć się i bez problemu słyszeć rozmówcę. Czy to może być wina oprogramowania radia w telefonie? Teraz nie jestem w stanie sprawdzić jaki ma wgrany rom, wpis uzupełnię po południu. Pomóżcie forumowicze
Recommended Posts