Dironixu Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Witam. Zakupiłem Xiaomi Redmi Note 4X na allegro u sprzedawcy Xiaomisale. - Telefon przyszedł jest jednak jedno ale. Już na nie włączonym telefonie przykuło uwagę jakby brak diod, ledów w tych trzech przyciskach? Postanowiłem włączyć telefon, ściągnąć folię ochronną i faktycznie. Klawisz cofania w połowie świeci, klawisz home jedna kreska kwadratu od góry ledwo co świeci, a przycisk listy nie podświetla jednej prostej lini i 1/4 drugiej linii. Co to może być? - Wysyłać telefon do reklamacji? W ustawieniach próbowałem, włączyć i wyłączyć podświetlenie, uruchamiać ponownie, aktualizować system, robić restet i nic. Dodam, że jak przycisnę mocniej ten panel to tak jakby te diody bardziej świeciły. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawek.n Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Może części są luźne w środku. Jeżeli zależy ci na podświetlaniu to jak najbardziej reklamuj. Ja nie używam podświetlania , zawsze pamiętam , że prawy to wstecz. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magdaTT Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Sorry za odkopanie,ale tak sobie przeglądam forum i piszę to tu to tam. Ja by m obstawiała,że w telefonie był już zmieniany ekran Często po niedokładnej wymianie samego LCD,następuje dokładnie taka "wada". Link to comment Share on other sites More sharing options...
pq78 Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Chyba od stycznia coś z tym zrobił... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts