krzysztofek1003 Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Witajcie. Jestem tu nowy i nie wiem czy wybrałem dobry dział. A piszę ponieważ mam problem, który nie bardzo wiem jak rozwiązać. Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem telefonu Redmi 4X i moje pytanie brzmi: Po zapisaniu lub zrobienia zdjęcia jak je przyciąć? Bo w opcjach mam tylko efekty itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edi152e Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Jak nie ma jak jest opcja przytnij. Wejdź w edycję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
preston2009 Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 @krzysztofek1003 idziesz do Galerii. Klikasz raz na zdjęcie i pojawia się menu na dole > Edytuj > Przytnij. Po przejściu do zdjęcia w lewym dolnym rogu w Aparacie także są te opcje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts