Zaxus Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 (edited) Witam, Po ostatniej aktualizacji do wersji 9.2.2.0 stable na moim MI6, znikła w ustawieniach możliwość zmiany układu siatki tzn. rozdzielenia na ekran powiadomień i statusu, teraz są połączone, również znikła mi ikona aplikacji Aktualizacje. Czy da się to jakoś przywrócić? Edited January 26, 2018 by Zaxus Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Witam, Po ostatniej aktualizacji do wersji 9.2.2.0 stable na moim MI6, znikła w ustawieniach możliwość zmiany układu siatki tzn. rozdzielenia na ekran powiadomień i statusu, teraz są połączone, również znikła mi ikona aplikacji Aktualizacje. Czy da się to jakoś przywrócić? Ustawienia - >Pasek powiadomień - >Układ przełączników Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts