KarKam Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 witam popsuł mi się stary telefon z którym miałem połączony MiBand2. Nie jestem w stanie niestety odparować opaski od starego telefonu Chce go teraz połączyć z nowym lecz nie chce się połączyć. poradzicie co mogę teraz zrobić i jak żeby sparować opaskę z nowym urządzeniem? z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Zobacz ten post z forum naszych wschodnich sąsiadów. Jest tam jakaś aplikacja serwisowa którą podobno można zrobić factory reset opaski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarKam Posted January 26, 2018 Author Share Posted January 26, 2018 Taka "aplikacja"?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 To też tam gdzieś jest, ale to nie to Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarKam Posted January 26, 2018 Author Share Posted January 26, 2018 51 minutes ago, b4s1l said: Zobacz ten post z forum naszych wschodnich sąsiadów. Jest tam jakaś aplikacja serwisowa którą podobno można zrobić factory reset opaski. Kurcze pomogło:) dzięki wielkie kolego:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 @@KarKam a coś więcej? Link, Screen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarKam Posted January 26, 2018 Author Share Posted January 26, 2018 LINK Tu masz link do programu na google drive który pobierasz. usuwasz jedynki z nazwy pliku i instalujesz apk na telefonie. Program jest po chińsku ale wybierasz urządzenie w tym wypadku MiBand2 a następnie wybierasz 3 opcje. cokolwiek ona znaczy. telefon zapipczy ze 2 razy, opaska zawibruje i bedzie chciała zeby nacisnac przycisk na niej i chyba tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 @KarKam Zrzuty się nie wkleiły. Też sprawdziłem ten wynalazek i działa reset do fabrycznych, o ile połączy się z opaską, a z tym jest problem. U mnie niestety znajduje opaskę tylko wtedy gdy opaska ma ustawioną widoczność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi173 Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 (edited) Genialna apka!Od lipca mój miband był umarnięty, a teraz żyje ponownie!!!Minutka roboty i działa- dzięki!!! Edited January 26, 2018 by robi173 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robaks Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 @FromWP wymuś najpierw zatrzymanie Mi Fita, a następnie spróbuj połączyć się z opaską. U mnie ta apka nie widziała opaski do momentu ubicia MiFit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts