mruczek66 Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 witam. mam cichy sygnał sms vol. ok 50%. wchodzę na sygnały sms daje vol+ i nie robi się głośniej. dopiero jak dam vol- to robi się głośniej i odblokowuje się vol+. głośność zrobię na max daję ok i wszystko jest dobrze. niestety po chwili sygnał znowu cichnie. wcześniej było ok, ale jak na nowo wgrałem miui polska to mam ten problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mruczek66 Posted August 11, 2014 Author Share Posted August 11, 2014 niestety ciągle to samo. może gdzieś w ustawieniach trzeba coś zmienić ? ale gdzie ? dodam że dzwonek działa ok. każda sugestia może okazać się pomocna Link to comment Share on other sites More sharing options...
funny2k10 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 Miałem ten sam problem ... miałem ustawioną głośność na maxa a i tak ludzie się wkurzali bo nie słyszałem telefonu. Szczerze to zrobiłem najprostszą rzecz pod słońcem ... ściągnąłem sobie dzwonki na kompa i w dowolnym edytorze dźwięku bezczelnie podgłośniłem i wrzuciłem ponownie na tel .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mruczek66 Posted August 15, 2014 Author Share Posted August 15, 2014 zrobiłem twoim sposobem. myślę że jest też inny sposób tylko jaki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumbum35 Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 lepiej wejsć mobile uncle tools i zakładce engineer mode (MTK)-dzwięk poustawiac sobie wartości wyzsze. ja np. mam na słuchawki ustawione 150 a było bodajze 118, jest teraz zdecydowanie głosniej na słuchawkach i dynamiczniej. To samo mozemy ustawic dla głosnika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mruczek66 Posted September 19, 2014 Author Share Posted September 19, 2014 jakie macie ustawienia głosu mobile uncle tools ? czy ustawienie wszystkiego na maxa niesie jakieś skutki uboczne ? co jeszcze dobrze zmienić w mut ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts