orion50 Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 (edited) Czołem wszystkim ! Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc uznałem za adekwatne się przywitać. Przejdę do meritum. Kupiłem MI 5X, dzisiaj do mnie przyszła paczka. Oczywiście przed zakupem zapoznałem się dokładnie z tym modelem, jak wygląda sprawa oprogramowania etc. Spodziewałem się, że dostanę telefon z softem CHINA (tym oryginalnym) lub jakimś syfmiui (global, którego nie ma). Zostałem zaskoczony, gdyż soft, który jest na moim telefonie jest jeszcze inny. Mianowicie MIUI-MultiRom. Tutaj rodzi się moje pytanie. Wiem, że próba wgrania MIUIPolska na fakeglobal = cegła. Natomiast nie znalazłem nic w necie o tym konkretnym sofcie, który jest u mnie. Wyskakują mi tylko ruskie strony.. może magicy z micenter coś doradzą ? Nie wiem czy próbować zamknąć bootloader i wgrać CHINA ROM, czy od razu próbować MIUIPolska ? Gdyby to był fakeglobal, o którym czytałem już wątki, to nie było by większego problemu, a tak to wolę spytać o radę, gdyż nie chcę uwalić nowego telefonu. Załączam screena z ustawień: z góry dziękuję za pomoc Edited January 19, 2018 by orion50
mrosi Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Recommended Posts