sarcics Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Witam, otrzymałem MI3 z ibuygou. Czy poza aktualizacja opisaną tutaj http://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi/ wskazana jest aktualizacja, zmiana ROMu, wrzucenie gappsów czy może jeszcze coś innego ? Telefon ma wgrange google play i updater. Wersje androida podam jak wrócę z pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Kolego, w instrukcji jest jasno i konkretnie podana ścieżka instalacji dla telefonów kupionych w ibuygou. Nic się nie zmieniło. Poza tym wg. faq i w ogóle gappsy są od dawna w romach. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcics Posted August 6, 2014 Author Share Posted August 6, 2014 Towarzyszu;-), wolałem sie upewnić bo czytałem wcześniej różne wersje i nie byłem przekonany, a wiem, że swego czasu lepiej było nie igrać z ROMami żeby nie uceglić telefonu. Dzieki za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts