Rusekk Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Witam. Staram się zainstalować samodzielnie MIUI na Mi Mix-a 2. Kupiony z Gearbest. Jestem w miejscu gdzie totalnie nie wiem co mam robić. Dodam, że robiłem wszystko krok po kroku i teraz co bym nie zrobił wyskakują błędy/zacina mi się cały komputer na którym próbuję przeprowadzić operację. Teoretycznie jestem w punkcie 4.0 (https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/) i przenosze pobrane pliki do telefonu ale nie chcą one tam wejść - kopiowanie trwa 4 minuty i stoi(wcześniej kopiowałem to nie dało się nic zainstalować). Utknąłem w tym "TWRP" na telefonie. Liczę na jakąkolwiek pomoc ze strony osób które dobrze się na tym znają. Pozrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 I po to zakładasz wątek? Czy raczej po to, aby zaistnieć na Forum? 10 godzin odpoczynku na zapoznanie się z Regulaminem Forum. Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts