sladel Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 (edited) Posiadam mi4, czy warto przesiadać się na Redmi 4X? W MI4 denerwują mnie problemy z GPS, brak B20 800mhz i mała ilość dostępnego miejsca. Poza tym telefon jak najbardziej ok. Dodam ze nie chce nic większego niż 5' Edited January 14, 2018 by sladel Link to comment Share on other sites More sharing options...
PurpleHaze Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 12 godzin temu, sladel napisał: czy warto Nikt ci na to pytanie nie odpowie, poza toba samym Skoro przeszkadza ci brak b20 i problemy z GPS, oraz masz za malo miejsca, to teraz kwestia na ile ci to przeszkadza? Raczej od xiaomi nie dostaniesz nic innego w 5", przesiadka na redmi 5a to strzal w stope, redmi 5 poki co sa o wiele wieksze niz dopuszczasz. Redmi 4x bedzie gorzej wykonany, bedzie robil gorsze fotki i (dla mnie to np wada) ma szklo 2.5D. Reszta raczej na plus, bateria na duuuuzy plus. Jesli sprzedaz mi4 za jakies 300zl (a powinno dac rade) to niewiele bedziesz musial dolozyc do 4x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asffaf Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Ekran też będzie gorszy. Miałem kiedyś mi4 , żona ma 4x 3/32. Redmi szybciej działa od mi. 1gb robi różnicę. Bateria bajka w redmi. Wykonanie wcale nie gorsze tylko inne. Drewniane plecki robiły robotę. Ja bym celował jak już to w Redmi 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PurpleHaze Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 (edited) 36 minut temu, asffaf napisał: Ekran też będzie gorszy. Miałem kiedyś mi4 , żona ma 4x 3/32. Redmi szybciej działa od mi. 1gb robi różnicę. Bateria bajka w redmi. Wykonanie wcale nie gorsze tylko inne. Drewniane plecki robiły robotę. Ja bym celował jak już to w Redmi 5. W kwestii redmi 5:https://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/Xiaomi-Mi-4,Xiaomi-Redmi-5,Xiaomi-Redmi-Note-4/phones/8777,10753,10212 Niestety poza redmi 5a, nie zanosi sie na jakikolwiek telefon od xiaomi w 2018 ktory bedzie wymiarowo porownywalny z 5" (mi4), a nawet 5,2" (mi5) ze standardowym ekranem. Redmi 5 jest wyzszy nawet od redmi note 4. Edited January 15, 2018 by PurpleHaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Tylko nie ma jeszcze wersji Redmi 5 z B20. Jest już presale na Ali Wysłane z mojego LEX722 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Bo nawet ciężko to znaleźć. Ceny nie zachecają230$ za plusa 3/32 to chyba specjalna cena żeby na razie nie kupować Wysłane z mojego LEX722 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts