wordan Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 (edited) witam...problem niby banalny ale dla mnie dość istotny dużo jeżdżę mam poziomy uchwyt (który mi bardzo odpowiada ) i w czasie wybieranie numerów z książki adresowej (kontakty) ekran sie nie obraca , brak rotacji, oczywiscie opcja jest zaznaczona i w innych aplikacjach działa telefon Xiaomi Redmi Note 4x... jakieś sugestie? Edited January 13, 2018 by wordan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Brak. Przecież MIUI nie ma rotacji w wielu aplikacjach. Tylko w SMS na maszyn romie jest rotacja odblokowana czym mamy plus w stosunku do Globala. Ale reszta jest jak jest. Wysłane z MI 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts