dasmat Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Od kilku aktualizacji zauważyłem lekki spadek wydajności, animacje przejść nie są tak płynne jak kilka aktualizacji przed. Skaner dokumentów oraz QR po zainstalowaniu z instalki na MIUI 8.1.4, działa bez zarzutu bez reinstalacji. Bateria bez zmian od kilku aktualizacji. Telefon: MI MAX 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tartary Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Mi Pilot pokazuje błąd podczas próby użycia. Może ktoś potwierdzić u siebie? Mi5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyggi Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 na RN3SE pilot tez sie sypie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bremso Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Mido też wysypuje skaner 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soren Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Dla równowagi mocy napiszę że na globalu po aktualizacji działą zarówno skaner jak i mi pilot. Jakby kogoś interesowało 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu_rdn Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Treść błędu w pilocieWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farben Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Potwierdzam ten sam problem z MI Pilot na moim 4X Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayZ93 Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Na Mi6 ikona od szybkiego ładowania jest ale ładuje się powoli, pilot i skaner u mnie działaTapatalk - Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Nie działa kopia zapasowa z chmuryWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Mi6 problemy z bluetooth - kto wcześniej też zgłaszał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayZ93 Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Mi6 problemy z bluetoothU mnie po wyłączeniu nie chciało się włączyć ale samo się naprawiło i już działaTapatalk - Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fps Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 36 minut temu, JayZ93 napisał: Na Mi6 ikona od szybkiego ładowania jest ale ładuje się powoli, pilot i skaner u mnie działa Tapatalk - Xiaomi Mi6 To samo, widzę znaczek szybkiego ładowania ale te procenty coś nie chcą lecieć tak zawrotnie :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 To ze z działania mi6 są użytkownicy niezadowoleni to czytam. Czy są jacyś zadowoleni? Lubię bawić się nowymi romami ale czy... warto tym razem?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
0kti Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Dzisiaj też mi się długo ładował. Po restarcie problem zniknął. Z pilotem nie mam problemu. Wszystko działa. Tapatalk - Xiaomi MI 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mates21 Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 U mnie pilot działa bez problemu na Mi5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Dolby atmos brak możliwości instalacji z twrp i magisk Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaJak najlepiej wrócić na 7? Chce sprawdzić czy synchronizacja z chmury zadziała, Czy wipe trzeba zrobić instalując przez twrp? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gasie Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Działa wam funkcja wejścia we właściwości ostatnio otwieranych aplikacji, celem np. wyczyszczenia pamięci podręcznej? U mnie w tej wersji na Mi6 wywala od razu do ekranu głównego. Reboot, wipe dalvik/cache nie pomaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Viper 4android magisk 15 status nieobsługiwane (Unsupported) Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Do usunięcia powiadomień na oreo:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidinfinity.hidebackgroundnotificationWysłane z MI 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
innyreader Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 (edited) Zaktualizowane do Oreo, miałem wszystkie objawy, zwolnienie, słabe ładowanie, wolniejsze odblokowanie palcem. Po wygraniu jeszcze raz na czysto wszystko ok, poza powiadomieniami z Gmaila i powiadomieniem o uruchomionej aplikacji w tle. Jest dalej trochę cieplejszy, magisk działa. Edited January 13, 2018 by innyreader Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Głupie pytanie. Czy Mi5 dostanie oreo? Wysłane z Mi5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Zaktualizowane do Oreo, miałem wszystkie objawy, zwolnienie, słabe ładowanie, wolniejsze odblokowanie palcem. Po wygraniu jeszcze raz na czysto wszystko ok, poza powiadomieniami z Gmaila i powiadomieniem o uruchomionej aplikacji w tle. Jest dalej trochę cieplejszy, magisk działa.Wygrywałeś jeszcze raz przez twrp? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiuiFan_83 Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Redmi PRO - Skaner się wysypuje mimo zastosowania na 8.1.4 paczki którą podsyłał Acid. Wymagana reinstalacja apki - po niej dopiero działa. Niby nie problem - ale zgłaszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom3k Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Ja od wczorajszego wieczora jestem na oreo i póki co nie mam powodów do niezadowolenia. Wysłane z MI6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
innyreader Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 (edited) 44 minuty temu, Adamk102 napisał: Wygrywałeś jeszcze raz przez twrp? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Tak, najpierw aktualizowaniem potem wgrałem na czysto. Ale jakbym miał powiedzieć że coś mi to dało, to nie wiem. Edited January 13, 2018 by innyreader Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOytaZ Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Do usunięcia powiadomień na oreo:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidinfinity.hidebackgroundnotificationWysłane z MI 6 Tam są jakieś ustawienia? Bo mimo zainstalowania, przyznania uprawnień nadal mam infoWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
0kti Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Do usunięcia powiadomień na oreo:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidinfinity.hidebackgroundnotificationWysłane z MI 6 Dzięki. U mnie działa Tapatalk - Xiaomi MI 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
innyreader Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Przywróciłem poprzedni, kolejny raz nie ładowało ani normalnie ale quick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu_rdn Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Nie da się ładować telefonu, wipe cache i dalvik oraz ponowna instalacja nic nie dająWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayZ93 Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Nie da się ładować telefonu, wipe cache i dalvik oraz ponowna instalacja nic nie dająJa teraz zrobiłem ponowną instalacje potem wipe dalvik i cache, uruchomiłem telefon - troche ścinał, potem restart i szybkie ładowanie działa pięknieTapatalk - Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek253 Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Wiadomo coś w której aktualizacji redmi 4 Pro dostanie dzielony ekran? Gdzieś na stronie była informacja, że początkiem stycznia niby Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekjow Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Z BT faktycznie jest problem. Pokazuje na pasku, że włączone, ale włączone nie jest. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fps Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Mi6 płacenie zbliżeniowe nie działa. Portfel hce wcześniej działał. Błąd odczytu karty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek1010 Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Problem z update przez TWRP komunikat updater process ended with error 7 Paczka pobrana kilka razy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0kti Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Zostało wydane 8.1.11 v2 Tapatalk - Xiaomi MI 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts