cziku Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 (edited) Witam wszystkich. Chciałbym kupić sobie tel 4x. Mój poprzedni post chyba został usunięty pewnie dlatego ze ktoś uznał ze to reklama apki dlatego spytam inaczej czy ktoś korzysta z aplikacji do nagrywania rozmów? Jak one działają chodzi mi o to czy dobrze nagrywają osobę z którą rozmawiamy. I nie chodzi mi o wewnętrzny dyktafon tylko specjalne apki do nagrywania. W tym tel jest android z nakładka dlatego może być różnie... Edited January 6, 2018 by cziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kropek Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 W miui masz wbudowaną apkę do nagrywania rozmów. Możesz dowolnie sobie ustawić żeby np. nagrywała rozmowy wyłącznie z nieznanymi numerami, wszystkie rozmowy itd. Ja z niej korzystam i bardzo polecam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 3 godziny temu, cziku napisał: Mój poprzedni post chyba został usunięty pewnie dlatego ze ktoś uznał ze to reklama apki dlatego spytam inaczej Nie został usunięty a przeniesiony do innego wątku. Poza tym do dyskusji o aplikacjach jest oddzielny dział https://miuipolska.pl/forum/forum/54-szukam-aplikacji/ Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: nieprawidłowy dział/pytanie zadawane w innym wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts