luki9876 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 (edited) Witam. Postanowiłem zaktualizować swojego redmi do miui 9 w wersji 7.12.28. Po przejściu procesu instalacji na ostatnim etapie pyta mnie o zalogowanie na konto xiaomi. Wpisuje hasło które na pc działa a w telefonie nie. Próbowałem logowania z nr telefonu ale wyskakuje jakiś błąd. Pomocy Edited January 4, 2018 by luki9876 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Trzeci przypadek w ciągu ostatniej godziny, nie znaleźliśmy rozwiązania póki co... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Groteskowy Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 U mnie było to samo. Ale w końcu samo poszlo. Gorzej że nie ma teraz imei więc jednym słowem telefon leży sobie na szafce. Ktoś wie jak wprowadzić imei? Możliwe że jestem tempu ale żadne sposoby mi nie działają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts