fi9o 25 Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 7 minut temu, rolex83 napisał: Ostatni jest 7.12.7. Czekamy na Oreo. Szkoda że informacja o tym że nie ma update dla mi6 pojawiła się raz. W logu wersji z 14.12. Można by to wklejać do nowszych bo nie każdy sprawdza co tydzień zmiany. Z drugiej strony w dziale do pobrania jest jaki rom jest najnowszy. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Albo: https://xiaomi.eu/community/threads/7-12-28.42780/#post-401518 @tutek też zerknij wyżej. Link to post Share on other sites
Arczi7542 0 Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 (edited) Witam wszystkich. Proszę o pomoc. Kilka dni temu w moim Xiaomi Redmi Note 4 3 GB RAM 64 GB pam.wew. MIUI 8 Global telefon pokazał inf. o nowej Aktualizacji. Aktualizacja zajmowała około 265 MB i zaczeła się, po skończeniu telefon wyłączył się a potem próbował się włączyć na dole ekranu były 3 kropki i naprzemian podświetlały się po kolei. Telefon już się nie włączył i tak jest do teraz. Jak bateria się rozładowała to go podłączyłem do ładowarki i tylko co jakiś czas na dole wyświetlacza pokazywał się pasek ładowania, który jak się wypełnił to potem znikał i tak w kółko. Proszę mi Pomóc Edited January 3, 2018 by Arczi7542 Link to post Share on other sites
Kacper Skrzypek 2,165 Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 1. ten wątek dotyczy aktualizacji wersji dev xiaomi.eu, więc trochę nie ten dział 2. próbuj zrobić reset do ustawień fabrycznych, ewentualnie wgraj soft przez miflash... Link to post Share on other sites
sp4ubw 523 Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 14 godzin temu, fi9o napisał: Albo: https://xiaomi.eu/community/threads/7-12-28.42780/#post-401518 @tutek też zerknij wyżej. Ja od kilku dni używam Oreo i jest bardzo dobrze. Zanim pojawi się xiaomi.eu. Link to post Share on other sites
dzik 4 Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Dlaczego po wykonaniu kopii zapasowej, zresetowało mi połowe ustawień programów? czy to tak ma działać? Link to post Share on other sites
742617000027 28 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 @dzik czytałeś ostrzeżenie przed rozpoczęciem wykonywania kopii? Link to post Share on other sites
elPoochini 1 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Cześć. W miui nie mogę rozpracować automatycznego podświetlenia. Często jest tak że w nocy świeci za mocno. Czujnik jest czysty Link to post Share on other sites
seb 14 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Jeszcze jedna dziwna rzecz. Znikają mi powiadomienia z WhatsApp, tzn. przychodzi wiadomość, powiadomienia się włącza, ekran podświetla. Po chwili ekran się podświetla ponownie, a powiadomienia znika. Jak otworzę aplikację, to widzę, że są wiadomości nieprzeczytane. 1 Link to post Share on other sites
dzik 4 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 To rozumiem, ale dlaczego po utworzeniu kopii zresetowało mi połowę aplikacji, np do twittera musialem sie na nowo logowac. Zrozumiałbym to po przywróceniu kopii ze costam do końca nie działa Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
fi9o 25 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 1 minutę temu, dzik napisał: To rozumiem, ale dlaczego po utworzeniu kopii zresetowało mi połowę aplikacji, np do twittera musialem sie na nowo logowac. Zrozumiałbym to po przywróceniu kopii ze costam do końca nie działa Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Poznaj się z Titanium Backup 1 godzinę temu, seb napisał: Jeszcze jedna dziwna rzecz. Znikają mi powiadomienia z WhatsApp, tzn. przychodzi wiadomość, powiadomienia się włącza, ekran podświetla. Po chwili ekran się podświetla ponownie, a powiadomienia znika. Jak otworzę aplikację, to widzę, że są wiadomości nieprzeczytane. To samo trapi telegram, na mi5 mojej kobiety. Link to post Share on other sites
rolex83 1 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Ja od kilku dni używam Oreo i jest bardzo dobrze. Zanim pojawi się xiaomi.eu. Mógłbyś podać jakiś link gdzie można przeczytać o nowych ficzerach w Oreo? No chyba że to tylko nr i w miui się nie wiele zmienia. Ewentualnie w tych wątkach pojawiają się spoilery odnośnie nowych wersji to można by trochę uchylić rąbka tajemnicy. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
seb 14 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 55 minut temu, fi9o napisał: To samo trapi telegram, na mi5 mojej kobiety. Czyli chyba bug. Mam nadzieję, ze poprawią, bo to irytujące jest. Link to post Share on other sites
sp4ubw 523 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 37 minut temu, rolex83 napisał: Mógłbyś podać jakiś link gdzie można przeczytać o nowych ficzerach w Oreo? No chyba że to tylko nr i w miui się nie wiele zmienia. Ewentualnie w tych wątkach pojawiają się spoilery odnośnie nowych wersji to można by trochę uchylić rąbka tajemnicy. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Dział MI6, jest stosowny temat 1 Link to post Share on other sites
dzik 4 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Mam takie techniczne pytanie: Czy istnieje możliwość podmiany sterownika karty wifi z oprogramowania np z wersji 7.5.18? ponieważ na tym wifi przy włączonym bluetoothu działało bezproblemowo, natomiast na ostatniej wersji nawet nie mogę się podłączyć do wifi ... Link to post Share on other sites
robiq 1 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Czy przewidywana jest w najbliższym czasie aktualizacja wersji stable dla RN3 do MIUI9? Na China stable od jakiegoś czasu już jest.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
wasilly 0 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 (edited) 6 godzin temu, robiq napisał: Czy przewidywana jest w najbliższym czasie aktualizacja wersji stable dla RN3 do MIUI9? Na China stable od jakiegoś czasu już jest. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Spróbuj miui 9 developer wersje. U mnie żadnych bugów na RN3 KATE Edited January 4, 2018 by wasilly Link to post Share on other sites
Recommended Posts