ruszcz Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Cześć. Kilka dni temu dostałam smartwatch Amazfit Pace. Na początku wszystko było ok. Dostawałam powiadomienia SMS, Facebook itp. Z tego co kojarzę to konkretnie po aktualizacji zegarka, która wyskoczyła w aplikacji na telefonie jako wymagana, powiadomienia przestały się pokazywać. Próbowałam to naprawić na różne sposoby, zmieniając różne opcje i nic. Dodam, że powiadomienie połączenia przychodzącego działa zawsze poprawnie. Nawet jeżeli w opcjach aplikacji usunę opcje powiadomień, dziwne. Próbowałam ustawień fabrycznych oraz zakładania nowego konta. Telefon cały czas jest połączony z zegarkiem. Nie będę wgrywać nowego romu bo utrace gwarancję. Dołączam skriny ustawionych uprawnień. Moj telefon to Xioami Redmi Note 2 na Androidzie 5.0.2 i miui 8.1.3.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts