Balu1910 Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Witam Aktualnie posiadam xiaomi redmi note 3 pro 3/32 bodajże jednak z racjo tego ze wysiada mi mikrofon i przycisk blolady postanowilem sie przesiaść na cos innego do 1000 zł. Cechy na ktorych mi zależy to: Wydajnosc Dobra bateria myslę ponad 4000 pojemnosci W miarę dobry ekran ponad 5 cali I aby aparat cykał fotki które są godne uwagi wiem ze w tym przedziale cenowym to srednia polka i o ile w dzien telefony beda sobie dobrze radzic to w nocy wystepuja juz problemy. Telefony nad ktorymi sie zastanawialem to: Xiaomi redmi note 4 z snapdragonem lub tez druga wersja 4x z tym drgim procesorem oba w wersjach 4/64 GB Myslalem tez nad xiaomi Mi max 2 jednak nie woem czy ten ekran nie bedzie dla mnie za duży Co do Xiaomi A1 to martwi mnie mala bateria i raczej go odrzucę Z poza Xiaomi Myslalem moze nad huawei p10 lite lub tez P9 O uszy obil mi sie tez tytuł HONOR czy xos takiego jesli macie cos swojego godnego uwagi to vhetnie zobacze Chcialbym uslyszec co wy o tym sadzicie i co mozecie mi doradzic Pozdrawiam i zycze wesolych swiat Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc00 Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Najlepsza rada, przejrzyj sobie na spokojnie forum, zastanów się trzy razy co chcesz i kup (ew. upoluj któryś w dobrej cenie). Ja Ci mogę polecić RN 4 MTK/snap, mi5 lub mi note 2. Wszystko przetestowane, każdy model zupełnie inny, każdy ma swoje zalety i wady, żaden nie jest idealny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts