szybkias 0 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Jak wgrać dodatki miui tak żeby było wszystko oprócz blokowania reklam z tych dodatkow? Link to post Share on other sites
acocieto 58 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 4 minuty temu, szybkias napisał: Szukać odpowiedzi na forum. Link to post Share on other sites
carolef 22 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Co wnosi poprawka z bluetooth? Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
xiar 10 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Instalował ktoś na Kate ?Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu TapatalkaTak - wszystko działa jak należy. Link to post Share on other sites
mietek440 0 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 DziękiWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
mrosi 1,343 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Radzę trzymać się tematyki wątku i nie prowokować... 1 Link to post Share on other sites
fatis 28 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Czy ktoś ma może w mi4c problem z dotykiem na tym i/lub poprzednim romie. Niestety pojawiają się drugie dotknięcia obok mojego pojedynczego i nie wiem czy soft czy coś z digitizerem już pada. Link to post Share on other sites
Drakoon34 57 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 22 godziny temu, Zefirek napisał: Czyli lepiej siedzieć na wersji beta która ma lepszą funkcjonalność, bo siedzę na romie z xiaomi.eu od jakiegoś tygodnia i poza możliwością wgrywania własnych motywów to szału nie ma Szału nie ma? Musisz być ślepy skoro dla Ciebie szału nie ma. Różnica jest istotna. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro prime //Nezu: Bez takich mi tu Panie @Drakoon34, jako że święta, to upominam o kulturę wypowiedzi . Link to post Share on other sites
ash1970 13 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Mam czysty system postawiony przez twrp po formacie. Brak powiadomień ze Skype i brak informacji o natężeniu ruchu od Google mapa w powiadomieniach. Skype naprawiła kłódka, więc niech już tak będzie. Google maps zostało odcięte od lokalizacji i nie zapamiętało mojej trasy przejazdu. Jestem przewodnikiem Google, aktywnie biorę udział w powstawaniu tych map i dla mnie ta aplikacja to must have. Sygic (w Polsce odpowiednik to Janosik) stracił dostęp do lokalizacji pracując w tle mimo kłódki i wyłączonego oszczędzania energii i to podczas zasilania z zewnętrznego źródła a nie baterii. Jakieś pomysły co z tym zrobić, dużo a nawet bardzo dużo jeżdżę zawodowo i trochę to słabo dla mnie wygląda. Miesięcznie robię około 10 tys km. Nie narzekam aby sobie ponarzekać ale to są dla mnie bardzo ważne funkcje telefonu, na starej z ultra mimo 2 GB ramu nie ma takich problemów, nawet z Galaxy S2 przecież to wszystko działa chociaż strasznie muli. Co odpowiada za to odcinanie lokalizacji i wyłączanie aplikacji?Inteligentne oszczędzanie dla Janosika wyłączyłeś?Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
DukeN 22 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Na Kenzo bez problemów, poza tym wifi nie naprawiono, router trzeba nosić razem ze słuchawką. 2 1 Link to post Share on other sites
bluepinkpanther 9 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Nie mam żadnych problemów z zasięgiem wifi na kenzo. Link to post Share on other sites
marcinj6 118 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Nie mam żadnych problemów z zasięgiem wifi na kenzo.Ciekawe ze Ty jeden nie masz problemów z wifi na kenzo.. bo inni mają z tego co wiem.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1 Link to post Share on other sites
pikoko 2 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 U mnie też nie ma problemu z WiFi. Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
toudas 9 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Czy ktoś ma może w mi4c problem z dotykiem na tym i/lub poprzednim romie. Niestety pojawiają się drugie dotknięcia obok mojego pojedynczego i nie wiem czy soft czy coś z digitizerem już pada.Nie ma problemu, coś u Ciebie się dzieje.Wysłane z Mi-4c przy użyciu Tapatalka 1 Link to post Share on other sites
virusek90 80 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Czy ktoś ma może w mi4c problem z dotykiem na tym i/lub poprzednim romie.U mnie bez takich objawów, zarówno na tym jak i poprzednim wydaniu.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka 1 Link to post Share on other sites
bluepinkpanther 9 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 2 godziny temu, marcinj6 napisał: Ciekawe ze Ty jeden nie masz problemów z wifi na kenzo.. bo inni mają z tego co wiem. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Bo ci, którzy nie mają danych problemów zwykle się nie wypowiadają. Nie mówię, że problem nie istnieje ale może być bardziej skomplikowany niz "wifi mie nie działa, naprawiajcie". Warto dzielić się szczegółami i spostrzeżeniami, które mogłyby pomóc w diagnozie. Link to post Share on other sites
Antyhaker 350 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 7 godzin temu, Zefirek napisał: Czyli lepiej siedzieć na wersji beta która ma lepszą funkcjonalność, bo siedzę na romie z xiaomi.eu od jakiegoś tygodnia i poza możliwością wgrywania własnych motywów to szału nie ma Jak dla mnie znacznie lepiej, co też niedawno uczyniłem. MiFlash i działa wsio elegancko. Link to post Share on other sites
mPiter 0 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Apropos magiska, czy ktoś wie jaką wersję xposed zainstalować żeby przechodziło safety net? Magiska używałem na aex, i nie za bardzo wiem jak się z nim obchodzić na miui. Z góry dzięki. Link to post Share on other sites
widmo1980 54 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 A tak z czystej ciekawości.Czy diodę powiadomień tapatalk, można ustawić żeby świeciła w innym kolorze niż zielony ?Bo z tego co widzę ma ona jeden kolor i wszelki próby jej ustawienia na inny kolor, nie przynoszą efektu. Link to post Share on other sites
Borsuczy 0 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Jak zmienić rozmiar siatki ikon? Link to post Share on other sites
widmo1980 54 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Ustawienia-Pulpit-Rozmiar siatki Link to post Share on other sites
Borsuczy 0 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 1 minutę temu, widmo1980 napisał: Ustawienia-Pulpit-Rozmiar siatki Nie mam tej opcji. Zniknęła mi po zaktualizowaniu od ostatniego update z listopada. Także po przytrzymaniu palca na pulpicie. Link to post Share on other sites
FromWP 1,504 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 2 minuty temu, Borsuczy napisał: Nie mam tej opcji. Zniknęła mi po zaktualizowaniu od ostatniego update z listopada. Także po przytrzymaniu palca na pulpicie. A na czym ci zniknęła, bo trochę tajemniczy jesteś. 1 Link to post Share on other sites
Borsuczy 0 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Przed chwilą, FromWP napisał: A na czym ci zniknęła, bo trochę tajemniczy jesteś. Sorki, Note 4 mido Link to post Share on other sites
widmo1980 54 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 (edited) Mido już aktualizowałem trzeci raz i nie mam żadnego problemu z siatką.Dziwne że sama Ci zniknęła, może sam coś namieszałeś ? Edited December 23, 2017 by widmo1980 Link to post Share on other sites
grzegorz.lki 163 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Ewentualnie zmieniłeś na motyw który nie obsługuje siatki ikon. Zmień na domyślny, restart i sprawdź====Send from Sagit by Tapatalk. Link to post Share on other sites
MarioWRC 19 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 U mnie po zmianie dpi nie można zmienić siatki ikon Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
missolini 0 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 59 minut temu, MarioWRC napisał: U mnie po zmianie dpi nie można zmienić siatki ikon U mnie również, od poprzedniej aktualizacji. Dobrze wiedzieć, że nie tylko u mnie się to posypało. Link to post Share on other sites
obtu 8 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 445 dpi to na Mi5 graniczna wartość, poniżej której znika możliwość zmiany siatki z menu. Link to post Share on other sites
RASTY777 51 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 (edited) Co oznacza "poprawiona ikona w asystencie" - u mnie wciąż ta sama co była - skrót dodawałem ponownie, czyściłem dane aplikacji i b/z Edited December 23, 2017 by RASTY777 Link to post Share on other sites
QBAQ 253 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 (edited) @RASTY777 i oczywiście zrobiłeś tak jak jest napisane? Bo jeśli tak to może spróbuj jeszcze dane Launchera Edited December 23, 2017 by QBAQ Link to post Share on other sites
Zefirek 0 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 7 godzin temu, Drakoon34 napisał: Szału nie ma? Musisz być ślepy lub głupi skoro dla Ciebie szału nie ma. Różnica jest istotna. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro prime Wskaż mi proszę jakieś istotne różnice bo jestem ślepy. Link to post Share on other sites
RASTY777 51 Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 (edited) 17 minut temu, QBAQ napisał: @RASTY777 i oczywiście zrobiłeś tak jak jest napisane? Bo jeśli tak to może spróbuj jeszcze dane Launchera Tak, dodawałem skrót na nowo. Launchera nie czyściłem - czy dobrze rozumiem, że jak to zrobię rozsypie mi się wszystko tzn ikonki na pulpitach itd... ?? I jak w ogóle ta ikonka powinn wyglądać? Zielona z symbolem baterii? Edited December 23, 2017 by RASTY777 Link to post Share on other sites
kernel 0 Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Po wygraniu najnowszego softu nadal brak w układzie przełączników - ekranu bezprzewodowego. Na górze telefonu to co rozwijamy, jest tam Bluetooth, latarka, wifi,...nr.softu 9 7.12.21 Link to post Share on other sites
DukeN 22 Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 12 godzin temu, bluepinkpanther napisał: Bo ci, którzy nie mają danych problemów zwykle się nie wypowiadają. Nie mówię, że problem nie istnieje ale może być bardziej skomplikowany niz "wifi mie nie działa, naprawiajcie". Warto dzielić się szczegółami i spostrzeżeniami, które mogłyby pomóc w diagnozie. To nie jest jednoznaczna że jak ktoś siedzi cicho to ma wszystko ok. Z wifi jest taki problem ze owszem działa tylko w porównaniu do miui 8 skuteczny zasięg zmniejszył się o mniej więcej 1/3. I tyle albo aż tyle, poza tym działa. 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts