Lukaszlukasz Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 You can use my watchface ) PS. use https://translate.google.com/ instead https://www.microsofttranslator.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 11 minut temu, paolino76 napisał: Zwykle Szukam zgody poszczególnych autorów watchface. Czy nadal mogę korzystać z nich bez zgody wszystkich? Moim zdaniem tak. Jeśli podpisujesz kto jest autorem projektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaszlukasz Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=paolo4c.amazfit.watchfacesJest PolskaWysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
LbJ21 Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 Witam, czy mogę prosić o przerobienie tarczy na język polski? EN_1232.bin Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeJa Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 (edited) Witam wszystkich! Mam gorącą prośbę o przerobienie załączonej tarczy: dni tygodnia z j. angielskiego na j. polski. Tarcza ta jest dla mnie bardzo wygodna z uwagi na duże i widoczne czcionki - z j. polskim byłoby super. Z góry bardzo dziękuję. tarcza_JF.bin Edited February 1, 2019 by FeJa Dodanie zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbkk1313 Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 8 godzin temu, FeJa napisał: Witam wszystkich! Mam gorącą prośbę o przerobienie załączonej tarczy: dni tygodnia z j. angielskiego na j. polski. Tarcza ta jest dla mnie bardzo wygodna z uwagi na duże i widoczne czcionki - z j. polskim byłoby super. Z góry bardzo dziękuję. tarcza_JF.bin A taka może być ,jest z AQI 5c3112ae4fa2b_05012019_packed.bin Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeJa Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Dzięki, wypróbuję przez parę dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bembenek Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 (edited) Może ktoś chce, tarcza bez pierdół, pogoda słownie, wszystkie dostępne w zegarku informacje od razu na tarczy, bez klikania. Wersja bez sekund, bo ładowanie co parę dni zaczęło mi przeszkadzać. Brak sekundnika też mi przeszkadza, jeszcze nie wiem co przeszkadza bardziej. W prawym rogu na dole jest puls, na dole na środku kroki. Kropki są czerwone gdy BT się rozłączy (pomysł podłapany tutaj). duzecyfry-pogodatekst.bin Edited February 5, 2019 by bembenek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hexia Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Ludziska, o co chodzi z tą pogodą na tarczy. Pogoda na zewnątrz -1 stopień, w zakładce Pogoda w zegarku pokazuje -1, ale na tarczy zegarka 3/-3. O co to chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bembenek Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Są trzy temperatury: min, max i bieżąca, pewnie na tarczy masz tylko min i max. Ale nie wiem co to za min i max, tzn. czy prognoza na cały dzień, czy dla twojej lokalizacji, może ktoś inny wie. W konfiguracji tarczy te temperatury nazywają się "weather night", "weather day", "weather current". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maar Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 (edited) Mam słaby wzrok. Szukałem tarczy z tym, co mnie interesuje, czyli: godzina, dzień miesiąca i tygodnia w rozmiarze pozwalającym przeczytanie bez okularów. Wśród dostępnych w sieci tarcz żadna mi nie odpowiadała. A to za bardzo naćpane - i tak nie widzę małych napisów i symboli, a to kolorystyka nie odpowiadające moim gustom, tak czy siak usiadłem, poczytałem forum i zrobiłem własną odpowiadającą mi tarczę. Okulary zakładam tylko do czytania - mogę w nich zobaczyć w statusie kroki, tętno, dystans, mogę pogodę po przesunięciu ekranu w prawo, ale bez okularów muszę widzieć wyraźnie datę i godzinę. ps. Dziękuję "Melloonowi" - na jednej z jego tarcz się uczyłem i skorzystałem z fontu dnia miesiąca. maar3_packed.bin Edited February 12, 2019 by Maar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Jak wgrać tarczę z pliku bin jeżeli w mifit w tarczach online nic się nie wyświetla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco871 Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 (edited) Tarczka mojego autorstwa. - Dostosowana do moich potrzeb tarczka stratos: Link wersja z polskimi dniami tygodnia: Link Edited February 14, 2019 by Marco871 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco871 Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Kolejna wersja - Czarna Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
brok99 Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Super, dzięki za czarną wersję. Mogłeś zaokrąglone ramki przy pulsie i krokach zostawić, zielone jak były pierwotnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco871 Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Proszę bardzo, zielona ramka zaokrąglona Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
brok99 Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 No i pięknie, thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 18 godzin temu, Theo napisał: w mifit w tarczach online nic się nie wyświetla? Już się wyświetla. Naprawili błąd łączenia z serwerami. Przez tydzień nie można było zmienić tarczy przez MiFit-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco871 Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 16 godzin temu, Marco871 napisał: Proszę bardzo, zielona ramka zaokrąglona Link Zaktualizowałem błąd z brakiem wyświetlania minusa temperatury i przestawiłem wyświetlanie pulsu żeby poprawić czytelność Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
brok99 Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Super, już w zegarku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernie Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 (edited) Czy ktoś mi napisze, w jaki sposób wgrać tarcze używając apki AmazTools iOS? Pobrałem sobie tarczę do apki, jestem połączony w MiFit z zegarkiem, a mimo to apka AmazTools podczas wgrywania się wykrzacza i wyłącza. Edit: Na innym telefonie działa. Wina iOS. Edited February 15, 2019 by Ernie Link to comment Share on other sites More sharing options...
msx33 Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 witam czy moglby ktos zrobic na tej tarczy polskie dni , dodac sekundy i zrobic kolorowy bluetooth nie bialy tylko dziekuje 1547815816937.bin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernie Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 (edited) proszę o usunięcie posta, nieaktualne Edited February 16, 2019 by Ernie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted February 17, 2019 Share Posted February 17, 2019 (edited) Wpadła mi w oko tarcza ze wskazówkami, pierwsza jaka naprawdę mi się podoba, może jeszcze ktoś skorzysta, fajnie zlewa się z ramką, na wygaszaczu nie widać kroków, baterii. EN_1233.bin Edited February 17, 2019 by Gawronnek Link to comment Share on other sites More sharing options...
bembenek Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 (edited) Czym (oprócz Gadgetbridge) wgrywacie swoje tarcze z pliku, gdy zakładka z tarczami w MiFit jest akurat pusta i metoda podmiany pliku nie działa? Dobra, mam, programem My WatchFace, który wgrywa pliki do zakładki Local w MiFit i można stamtąd zainstalować, nawet jak tarcze Online akurat są niedostępne. Edited February 18, 2019 by bembenek Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 2 godziny temu, bembenek napisał: nawet jak tarcze Online akurat są niedostępne. Można jeszcze na piechotę edytując HEX dowolnego .bin tarczy, co powoduje że wgrana do folderu z lokalnymi tarczami MiFita jest widoczna w lokalnych. Temat, instrukcja i "automat" do modyfikacji HEX tutaj: https://amazfitwatchfaces.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=128&fbclid=IwAR2BA_LtLULlnaXzQuoCmlq2LUS2IVpjLi9DUYHi98Zqs3Ccor6LwFz_CxQ Działa, sprawdzone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjkielce Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 2 godziny temu, bembenek napisał: Czym (oprócz Gadgetbridge) wgrywacie swoje tarcze z pliku, gdy zakładka z tarczami w MiFit jest akurat pusta i metoda podmiany pliku nie działa? Dobra, mam, programem My WatchFace, który wgrywa pliki do zakładki Local w MiFit i można stamtąd zainstalować, nawet jak tarcze Online akurat są niedostępne. Można też N&F. Szybko i sprawnie ( tarcze z portalu https://amazfitwatchfaces.com/ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco871 Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Moja nowa tarczka. Coś dla kobiet na bazie poprzednich produkcji. Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarecQi Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Mam ogromną prośbę, czy ktoś przerobi mi tą tarczę? Do pełni szczęścia brakuje mi tutaj tylko sekund, pod pulsem, albo jakoś obok (male cyferki) . Język może zostać. Był bym bardzo wdzięczny Russian / sortowanie po Pobraniach i jest prawie na samym początku. Z góry dziękuję Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepcio Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 22 minuty temu, MarecQi napisał: Mam ogromną prośbę, czy ktoś przerobi mi tą tarczę? Do pełni szczęścia brakuje mi tutaj tylko sekund, pod pulsem, albo jakoś obok (male cyferki) . Język może zostać. Był bym bardzo wdzięczny Russian / sortowanie po Pobraniach i jest prawie na samym początku. Z góry dziękuję Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Sekundy zzeraja baterię. Ale j.polskim bym nie pogardzil w tej tarczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepcio Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 (edited) Dnia 6.10.2018 o 12:56, grisza napisał: Proszę bardzo opisowa_pogoda_v2.bin Da radę zrobić aby pokazywalo nazwę miesiąca zamiast cyfry? I ewentualnie dodanie informacji o wilgotności. Edited February 20, 2019 by Jepcio Dodatkowe pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukastob Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Witam, czy jest jakaś metoda żeby podmienić te tarcze preinstalowane z pamięci bipa na jakieś własne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroele Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Pozwoliłem sobie przerobić tarczę kol.jjkielce na własne potrzeby. Może komuś spasuje. 1.bin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Arek Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Dnia 21.02.2019 o 14:23, lukastob napisał: Witam, czy jest jakaś metoda żeby podmienić te tarcze preinstalowane z pamięci bipa na jakieś własne? Jeżeli już to edytując plik .res z firmware, ale chyba bym nie ryzykował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grisza Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Dnia 20.02.2019 o 21:24, Jepcio napisał: Da radę zrobić aby pokazywalo nazwę miesiąca zamiast cyfry? Należałoby przebudować całą tarczę. Jeśli chciałbym napisać "Październik", to nie zmieści się wszystko w jednej linijce.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts