FromWP Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 1 godzinę temu, grisza napisał: a znajdziesz tę czcionkę ? Nie mam takiej.... Tak udziwnionej trudno znaleźć, ale prawie normalnych (darmowych) w stylu Disney-a i mickey trochę jest https://www.fontspace.com/category/mickey Tylko jaki sens ma taka przeróbka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mallow Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 3 godziny temu, grisza napisał: a znajdziesz tę czcionkę ? Nie mam takiej.... Dnia 11.11.2018 o 10:56, grisza napisał: Proszę: child.bin Może być taka jak tu jeśli to nie problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
grisza Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 17 godzin temu, Mallow napisał: Hej to znowu ja z prośbą o edycję tarczy ;d Czy o takie coś chodziło? Miki.bin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo0508 Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 Tu ma jeszcze jedna do spolszczenia dni tygodnia. Tarcza spoko (fan) i pierwszy raz widzę opcję dwuch tarcz: Główna i wygaszacz. Mam nadzieję że ktoś ją przerobi RU_1988.bin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mallow Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 6 godzin temu, grisza napisał: Czy o takie coś chodziło? Miki.bin Tak, dziękuję, a nie napisałam, że kroki też można usunąć jeśli to nie problem, tzn same kroki bym umiała, a tę ikonkę kroków jak można usunąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 11 minut temu, Mallow napisał: a tę ikonkę kroków jak można usunąć? Ikona kroków jest na obrazku tła. Po prostu zamalowujesz na czarno i ponownie pakujesz bez innych zmian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grisza Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 51 minut temu, Mallow napisał: Tak, dziękuję, a nie napisałam, że kroki też można usunąć jeśli to nie problem, tzn same kroki bym umiała, a tę ikonkę kroków jak można usunąć? Proszę: Miki_2.bin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tBag-Tobi Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 (edited) Czy można by te wszystkie spolszczone tarcze dodać do apki amaztools, mam iphone i jest w niej możliwość okrótnie szybko zmienić tarcze w zegarku, a także filtrować tarcze na te tylko polsko języczne. Niestety na ios żadna inna apka nie działa. W aplikacji są tylko dwie polskie tarcze stworzone przez kogoś i myśle że świetną opcją byłoby mieć możliwość wybierać polskie tarcze i instalować je w zegarku klikając jedynie install. Mamy wtedy opcje w każdej chwili zmienić tarczę na taką jaką chcemy. A może istnieje jakaś inna aplikacja którą polecicie?? Lub ewentualnie taka możliwość nigdy nie będzie istniała ponieważ nie chcemy udostępniać naszych tarcz?? Pytam czysto teoretycznie. Edited January 13, 2019 by tBag-Tobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grisza Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 10 godzin temu, tBag-Tobi napisał: Lub ewentualnie taka możliwość nigdy nie będzie istniała ponieważ nie chcemy udostępniać naszych tarcz?? Nie znam aplikacji akaztools - to chyba jest tylko pod iPhona. Dlaczego piszesz, że nie chcemy udostępniać naszych tarcz? Czy ten wątek nie udowadnia czegoś wręcz odwrotnego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ess_fm Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 16 hours ago, tBag-Tobi said: Czy można by te wszystkie spolszczone tarcze dodać do apki akaztools, mam iphone i jest w niej możliwość okrótnie szybko zmienić tarcze w zegarku, a także filtrować tarcze na te tylko polsko języczne. W Amaztools masz możliwość wgrania własnych tarcz, czyli ściągniętych stąd. Wybierasz 3 kropki na dole i druga pozycja "Install Custom File". Link to comment Share on other sites More sharing options...
tBag-Tobi Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 29 minut temu, ess_fm napisał: W Amaztools masz możliwość wgrania własnych tarcz, czyli ściągniętych stąd. Wybierasz 3 kropki na dole i druga pozycja "Install Custom File". Fakt zrobiłem literówkę. Właśnie byłem ciekaw czy te wszystkie tarcze można by tam wgrać jako polskie, nie chciałbym przyczynić się do złamania regulaminu, wiem że nie każdy życzy sobie udostępniania. Możnaby udostępniać z informacją że autorem był i login osoby która tutaj stworzyła bądź przetłumaczyła daną tarczę. Jeśli jest akceptacja to chętnie spróbuję ogarnąć temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ess_fm Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 12 minutes ago, tBag-Tobi said: Fakt zrobiłem literówkę. Właśnie byłem ciekaw czy te wszystkie tarcze można by tam wgrać jako polskie, nie chciałbym przyczynić się do złamania regulaminu, wiem że nie każdy życzy sobie udostępniania. Możnaby udostępniać z informacją że autorem był i login osoby która tutaj stworzyła bądź przetłumaczyła daną tarczę. Jeśli jest akceptacja to chętnie spróbuję ogarnąć temat. Chodziło mi o to, że wrzucasz na własny zegarek. Do tych wyszukiwanych w Amaztools nie da się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tBag-Tobi Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 11 minut temu, ess_fm napisał: Chodziło mi o to, że wrzucasz na własny zegarek. Do tych wyszukiwanych w Amaztools nie da się. To wiem w sumie wybieram zawsze more>install custom file i tam wybieram tarczę, ale w plikach nie mam podglądu więc nie wiem co wgrywam, według mnie super sprawą byłoby wyszukiwanie tam polskich tarcz i może warto byłoby je tam jakoś dodać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melloon Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 A ja bym chciał żeby mozna było wrzucić do softu własne tarcze. I wtedy zamiast jednej, mielibyśmy kilka własnych już w zegarku. Oj przydało by się - szybka zmiana tarczy "dla aktywnych" na " wieczorową" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tBag-Tobi Posted January 14, 2019 Share Posted January 14, 2019 Dobra chłopaki zebrałem większość tarcz wykonanych tutaj przez was i powysyłałem na stronie Amaztoolsa. Okazało się że prawie wszystkie które wrzuciłem pojawiły się w wyszukiwarce i teraz filtrując tylko polskie tarcze wyświetlają się właśnie nasze. Czyli od teraz nie musimy już wrzucać binów do zegarka i zastanawiać się który jak wygląda. Ja jestem bardzo zadowolony, jeżeli ktoś używa amaztools na androidzie to sprawdźcie czy na andku też się wyświetlają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 14, 2019 Share Posted January 14, 2019 1 godzinę temu, tBag-Tobi napisał: jeżeli ktoś używa amaztools na androidzie to sprawdźcie czy na andku też się wyświetlają. Z ciekawości zainstalowałem tego Amazfit toola i widzę kilka swoich tarcz, ale wykastrowanych. W miejscach polskich nazw dni tygodnia jest czarno, a tarcze są jako międzynarodowe. Trochę to dziwnie wygląda. Naszej flagi w ustawieniach programu brak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tBag-Tobi Posted January 14, 2019 Share Posted January 14, 2019 (edited) Czyli to całkowicie inna wersja Edited January 14, 2019 by tBag-Tobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 14, 2019 Share Posted January 14, 2019 (edited) 50 minut temu, tBag-Tobi napisał: Czyli to całkowicie inna wersja Możliwe. Teraz znalazłem kilka moich, ale przerobionych na hiszpańskie, niestety niezbyt dobrze, bo inne czcionki i niedopasowane rozmiarem, ale podpisane moim nickuem. Chyba autor aplikacji zagląda na nasze forum. Najnowsza wersja (z dzisiaj) potrafi dodawać ściągnięte tarcze do lokalnych w MiFit. Szkoda że mam swoje, ale po hiszpańsku, albo okrojone, bez języka. Edited January 14, 2019 by FromWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
tBag-Tobi Posted January 14, 2019 Share Posted January 14, 2019 Może w tej wersji aplikacji też jest gdzieś jest opcja wysłania swoich projektów, ja tak zrobiłem wczoraj i dzisiaj już są heh. W andoridowej aplikacji My watchface też pisałem do supprotu czy dodadzą flagę polski do aplikacji to gość twierdził że tak. Ale bez sensu dla mnie było przepinać się z iPhone do androida żeby sobie tarcze zmienić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 14, 2019 Share Posted January 14, 2019 8 minut temu, tBag-Tobi napisał: W andoridowej aplikacji My watchface też pisałem do supprotu czy dodadzą flagę polski do aplikacji to gość twierdził że tak. Już się pojawiła z podpisem, że wkrótce będzie działać. W tym AmazfitTool też nad pl pracują, ale w androidowej wersji jeszcze brak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mase Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 (edited) To i ja się pochwalę pierwszą tarczą. Co prawda jest to miks dwóch znalezionych w necie, ale jak na początek to całkiem nieźle to wyszło. Kropki w zegarze świecą na czerwono, gdy nie ma połączenia z bluetooth. moja_packed.bin Edited January 17, 2019 by mase wgrany zły plik 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaze85 Posted January 21, 2019 Share Posted January 21, 2019 Pisałem do autora aplikacji Amazfit Bip & Cor WatchFaces w sprawie dodania flagi PL. Prosił by zapytać na forum więc pytam: "Can you ask in the forum if anyone is interested in inserting their own WF into my pp?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mily Posted January 21, 2019 Share Posted January 21, 2019 Chciałem zrobić swoją tarczę i nawet mi się udało, jednak nie mogę spakować pliku json do bin, wyskakuje komunikat: Fatal|System.ArgumentException: File 'header.json' or 'version' should exists in the folder with unpacked images. Res-file couldn't be created w WatchFace.Program.PackResources(String inputDirectory) w WatchFace.Program.Main(String[] args) Nawet jak rozpakuje nic nie zmienię i chcę spakować nie wprowadzając zmian to nie działa, ktoś wie o co chodzi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 21, 2019 Share Posted January 21, 2019 32 minuty temu, mily napisał: ktoś wie o co chodzi?? Chyba tak. Musisz w ustawieniach edytora wpisać poprawną ścieżkę do programu watchface.exe bo to on pakuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mily Posted January 21, 2019 Share Posted January 21, 2019 Nie było pytania. Dla potomnych przeciągnąć należy tylko plik *.json a nie katalog w którym się znajduje. W internecie krąży tutorial, że się przeciąga katalog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elsynek Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 (edited) Panowie a podjaby się ktoś zrobienia tarczy w klimacie Legi Warszawa. Może coś z herbem albo czarna L w koleczku? Edited January 25, 2019 by Elsynek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolino76 Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 Witam wszystkich, jestem autorem Amazfit BIP & cor Watchfaces. Wielu użytkowników pytało mnie, czy mogę umieścić w mojej aplikacji również WF Polska. Czy mogę wziąć WF, że są w tym temacie? Dziękuję!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Arek Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 22 minuty temu, paolino76 napisał: Witam wszystkich, jestem autorem Amazfit BIP & cor Watchfaces. Wielu użytkowników pytało mnie, czy mogę umieścić w mojej aplikacji również WF Polska. Czy mogę wziąć WF, że są w tym temacie? Dziękuję!!!!!! Doceniam że sam autor skorzystał z Google translator i zapytał po polsku, a nie po prostu wziął bez pytania. Jeśli o mnie chodzi to nie mam nic przeciwko wykorzystaniu moich wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjkielce Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 1 godzinę temu, Pan Arek napisał: Doceniam że sam autor skorzystał z Google translator i zapytał po polsku, a nie po prostu wziął bez pytania. Jeśli o mnie chodzi to nie mam nic przeciwko wykorzystaniu moich wersji. I ja nie mam nic przeciwko Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolino76 Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 Chłopaki, przepraszam, ale nawet jeśli używam Tłumacz nie rozumiem odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjkielce Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 1 godzinę temu, paolino76 napisał: Chłopaki, przepraszam, ale nawet jeśli używam Tłumacz nie rozumiem odpowiedź piszemy OK. 1 godzinę temu, paolino76 napisał: Chłopaki, przepraszam, ale nawet jeśli używam Tłumacz nie rozumiem odpowiedź Piszemy ok oczywiście do własnych projektów. Nie wiem czy inni też się zgodzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 2 godziny temu, paolino76 napisał: Chłopaki, przepraszam, ale nawet jeśli używam Tłumacz nie rozumiem odpowiedź Tak, możesz, a nawet powinieneś! Moją zgodę już dawno temu dostałeś (na forum amazfitwatchfaces.com). (Yes you can. My permission to place my projects you already have, from the forum amazfitwatchfaces.com) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolino76 Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 18 minutes ago, FromWP said: Tak, możesz, a nawet powinieneś! Moją zgodę już dawno temu dostałeś (na forum amazfitwatchfaces.com). (Yes you can. My permission to place my projects you already have, from the forum amazfitwatchfaces.com) Polski Watchfaces tylko jeden masz sobie sprawę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 5 minut temu, paolino76 napisał: Polski Watchfaces tylko jeden masz sobie sprawę? Tłumacz Googla to tragedia. Teraz ja nie rozumiem. Możesz używać wszystkich polskich projektów z tego forum. Zawsze dodajesz autora w swojej aplikacji, to powinno wystarczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolino76 Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 2 minutes ago, FromWP said: Tłumacz Googla to tragedia. Teraz ja nie rozumiem. Możesz używać wszystkich polskich projektów z tego forum. Zawsze dodajesz autora w swojej aplikacji, to powinno wystarczyć. I usually look for the permission of individual watchface authors. Can I still use them without everyone's permission? Zwykle Szukam zgody poszczególnych autorów watchface. Czy nadal mogę korzystać z nich bez zgody wszystkich? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts