Asiaka Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 hejo, Mam taki problem, telefon mam od 2 i pół tygodnia, xiaomi mi6, ogółem telefon geniusz. Ale jest mała wada, powiedzmy wchodzę sobie na YT i nagle jest to kółeczko na głównym menu i się ładuje, wifi działa, więc próbuje sobie odpalić sklep google i chce coś pobrać lecz jest tylko pobieranie i tyle. Kiedy go zresetuje wszystko jest już w normie, miałam już z 3 takie sytuację z tym telefonem, czy ktoś może wie co to może być? Poproszę o jakieś porady co zrobić, czy oddać go na reklamacje? Bo jednak wiadomo telefon dość drogi, a nie chciałabym żeby już z nim coś było nie tak. Aktualnie jestem tu pierwszy raz na tym forum więc proszę o wybaczenie mojego rozpisania się. Pozdrawiam wszystkich
kamillm Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 8 godzin temu, Asiaka napisał: Poproszę o jakieś porady co zrobić, czy oddać go na reklamacje? Spokojnie, może wystarczy zaktualizować system albo zrobić factory reset? Jaki masz system na telefonie?
Asiaka Posted December 20, 2017 Author Posted December 20, 2017 1 godzinę temu, kamillm napisał: Spokojnie, może wystarczy zaktualizować system albo zrobić factory reset? Jaki masz system na telefonie? Aktualnie mam wersję android 7.1.1 NMF26X A system miui global 9.0 stabilna 9.0.1.0 (NCAMIEI) 1 godzinę temu, kamillm napisał: Spokojnie, może wystarczy zaktualizować system albo zrobić factory reset? Jaki masz system na telefonie? I aktualnie właśnie się to pojawiło
skay77 Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Na dev to nie występuje sprawdzałem właśnie Wyczyść dane aplikacji i cache https://framapic.org/KBTOaXoiFWaS/Ny0XyIf7DE00zobacz czy coś to da Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
mrosi Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Recommended Posts