kernel 0 Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Po wygraniu najnowszego softu brak w układzie przełączników ekranu bezprzewodowego na górze telefonu to co rozwijamy, jest tam Bluetooth, latarka, wifi,...nr.softu 9 7.12.14 Link to post Share on other sites
mrosi 1,343 Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Potwierdzam. W ustawieniach paska powiadomień/przełączników nie ma tego przycisku. Link to post Share on other sites
kernel 0 Posted December 22, 2017 Author Report Share Posted December 22, 2017 MIUI 9 7.12.21 kolejna aktualizacja i niestety nie naprawiony układ przełączników... Link to post Share on other sites
Usip20 1 Posted January 26, 2018 Report Share Posted January 26, 2018 Też cierpię z tego powodu. Dziwi mnie zasadność umieszczenia w panelu takiej funkcji jak np. przyciski, a nie ma screen mirroringu. Ile razy w miesiącu użytkownik korzysta z tej funkcji? Nie wiem czy Acid jest władny przywrócić ekran bezprzewodowy do panelu przełączników, czy to jest w gestii żółtych braci. Jeżeli jednak jesteś w stanie to bardzo o to proszę, i myślę że nie jestem odosobniony w tej kwestii. Link to post Share on other sites
gerardcool 1 Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 Czy jest szansa że ten przełącznik powróci. Jest użyteczny dla posiadaczy TV z cast Link to post Share on other sites
Recommended Posts