kernel Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Po wygraniu najnowszego softu brak w układzie przełączników ekranu bezprzewodowego na górze telefonu to co rozwijamy, jest tam Bluetooth, latarka, wifi,...nr.softu 9 7.12.14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Potwierdzam. W ustawieniach paska powiadomień/przełączników nie ma tego przycisku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kernel Posted December 22, 2017 Author Share Posted December 22, 2017 MIUI 9 7.12.21 kolejna aktualizacja i niestety nie naprawiony układ przełączników... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usip20 Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Też cierpię z tego powodu. Dziwi mnie zasadność umieszczenia w panelu takiej funkcji jak np. przyciski, a nie ma screen mirroringu. Ile razy w miesiącu użytkownik korzysta z tej funkcji? Nie wiem czy Acid jest władny przywrócić ekran bezprzewodowy do panelu przełączników, czy to jest w gestii żółtych braci. Jeżeli jednak jesteś w stanie to bardzo o to proszę, i myślę że nie jestem odosobniony w tej kwestii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerardcool Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Czy jest szansa że ten przełącznik powróci. Jest użyteczny dla posiadaczy TV z cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts