Guest marplo92 Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 (edited) mam problem tego typu że po instalacji miui w wersji 7.10.12 (zainstalowałem tą wersje bo nowsze mają problem tego typu że dosłownie po minucie usuwają aplikacje z ramu i się ładuje od nowa nawet jak jest zablokowana w pamięci...) Chodzi o to że bardzo często jak odblokowuje telefon albo po prostu podczas korzystania z telefonu gdy włączam jakąś apke SAM włącza się sklep play z jakąś aplikacją za każdym razem inną - nie wiem jakaś reklama aplikacji to jest czy co. reklamy mam wyłączone i w sklepie i reklamy xiaomi w ustawieniach telefonu. spotkał się ktoś z tym? wcześniej w ramach cotygodniowej aktualizacji też miałem tą wersję systemu (przez tydzień oczywiście) ale wszystko było ok Edited December 6, 2017 by marplo92
Guest marplo92 Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 problem rozwiązany, wszystko przez jedną gre..
piskor Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 @marplo92 Podaj proszę o jaką grę chodzi. To będzie następna aplikacja, o której wiem, że powoduje takie problemy Na pewno to samo potrafi robić: Automatyczne nagrywanie rozmów telefonicznych Genius Recorder https://play.google.com/store/apps/details?id=com.callauto.recorderautomatic.callrecorder
kamillm Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 @marplo92 Podaj proszę tytuł gry powodującej problem tak aby w przyszłości ktoś mógł skorzystać z tej informacji, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
kamillm Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: użytkownik nie podał rozwiązania problemu przez co treść staje się mało wartościowa.
Recommended Posts